Мариус Куркински пак тъне в блатото на собствените си пороци! Вижте кой го е тласнал там

1872
19 Декември 2015, 16:00


Мариус Куркински отново е започнал да посяга към наркотиците, дочу HotArena.

Актьорът пак е изпаднал в плен на опиатите, твърдят негови близки. Няколко години той се бори с този порок, но в последните месеци отново се връща към него. Талантливият Куркински е доста лабилен психически и всеки житейски полъх го събаря емоционално.

Говори се, че странностите в характера на Мариус се дължат на дрогата, без която той не може да оцелее в материалния свят. С годините нещата се задълбочават и състоянието на Мариус притеснява хората край него.


Близки до Куркински разказват, че негов „учител“ в занаята е братът на Катето Евро – Петър Евро. С него ги запознали общи приятели на купони в дома на актрисата. Там в компанията на Камен Воденичаров, на покойния Дим Дуков и други лица от хайлайфа Мариус се зарибил по наркотиците.

През 2004 г. Петър Евро бе задържал за блудство с малолетни. В дома му полицаите тогава откриха издирван тийнейджър и цигари марихуана и морфин.

Преди няколко години Мариус страдаше от дълбока депресия, беше в плен на наркотиците и дори се отказа от реализирането на някои проекти. Той провали няколко премиери в последната минута. Отлагаше и представления.  Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени