Марта Вачкова нагло гази закона (Актрисата паркира на пешеходна пътека)

1079
28 Май 2017, 09:28


Марта Вачкова е безпардонна не само на плажа, но и по софийските улици, видя HotArena.


Актрисата, която от години се съблича дибидюс и смущава със срамотиите курортисти от всякакви възрасти, е придобила и още един укорителен навик – да паркира в разрез със закона. Тези дни тя най-нагло остави колата си върху пешеходна пътека, но постъпката й не остана незабелязана.

 
След като спря прашния си ситроен върху зебрата за пешеходци – нещо което е абсолютно забранено, екранната сестра Жекова от „Откраднат живот излезе от купето и започна да се озърта за полицаи.


Ченгета, които да я санкционират нямаше, но пък в района изпълняваха служебните си задължения две труженички на „Градска мобилност”. Дамите с жълти жилетки изтичаха към нея и я скастриха: „Не може да паркирате така!”. 


Марта взе да им обяснява, че нямало свободно място, където да остави колата си, без за извърши нарушение. А пък живеела наблизо и се налагало да занесе спешно торбите си с провизии. Затова именно си позволила да прегази закона за движение по пътищата. 


„По принцип съм примерен шофьор. Влезте ми в положение и ми позволете да оставя хранителните продукти. След малко ще се върна и ще разкарам автомобила от зебрата”, удари го на молба тежкотонажната щерка на покойния Митко Бомбата от сериала „На всеки километър”. Тя дори предложи да даде ключовете от ситроена си на служителките, та да преместят те возилото в случай на крайна необходимост.


Жените от „Градска мобилност” проявиха съчувствие и дадоха на Вачкова толеранс от 5 минути, през които тя да изтича до дома си. 


Марта удържа на думата си и в уречения срок се появи обратно при колата си. А щом седна на шофьорското място, даде газ и отпраши на снимки, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени