Марта Вачкова най-накрая призна: Да, мъжът ми ме биеше!

3742
16 Юни 2013, 10:30


Дъщерята на легендарния актьор Григор Вачков Марта разкри пред приятелите си доста неприятни подробности от живота си. Известната тв водеща призна че преди години е била малтретирана от мъжа си, разбра HotArena.net.


Дълго време популярната водеща се опитваше да запази тайната. Но накрая се реши да проговори за тормоза, който е преживяла от съпруга си преди години.


„Домашното насилие не ми е непознато явление. Лесно е да говориш за него, ужасно е да го изпиташ на собствен гръб.


Бившият ми Радко ми посягаше по време на най-лютите ни скандали, а след това се разкайваше и обещаваше, че повече няма да се повтори. Така правят всички мерзавци, които с години и десетилетия унижават жените си.


Моята гордост е, че все пак успях да спася себе си и детето от ада, в който се беше превърнал животът ни", разказва Марта пред приятелки.


Вачкова неведнъж е споделяла за трудностите, през които е преминала, за да се откъсне изцяло от властта на бившия си мъж. Актрисата негодува, че той не полага никакви грижи за дъщеря им и дори я ощетява в много отношения.


Въпреки проблемите в личен план, Марта и Рада правят всичко възможно, за да се радват на живота си. И с нетърпение чакат момента, в който момичето ще навърши пълнолетие и вече няма да се налага да се съобразяват с опеката на баща й, пише „Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени