Марта Вачкова отсече: Ще ям напук на всички!

1803
15 Ноември 2015, 10:00Пълничката Марта Вачкова сложи кръст на всякакви ограничения в храната. Тя окончателно прати по дяволите и диетите, и диетолозите, след като години наред се опитваше да отслабне, научи HotArena.

Актрисата публично изказа възхищението си от хунзите - народ, за който се твърди, че не страда от рак и води изключително здравословен начин на живот, но без никакви ограничения в храненето, пише „Уикенд“


Марта бе във възторг от факта, че въпросният народ, който живее между Пакистан и Индия, се храни единствено със сушени кайсии, за които се счита, че са едни от най-калоричните плодове. „И тези хора не знаят какво е рак! Вие представяте ли си?”, удиви се актрисата. в“ Преди обед“.

И решително отсече: „Тия диетолози да си гледат работата!”. Отсега нататък самата тя щяла да си хапва, каквото й се яде, без да я е грижа за калориите.

Убедена била, че само така ще остане здрава. „И без това си ходя гладна и дебела. Като ям, поне ще се чувствам добре!”, била новата философия на актрисата. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени