Марта Вачкова подлива вода на Гала (Опитва се да я измести)

2086
04 Май 2016, 15:00


Марта Вачкова се опитва да седне в стола на Гала. Дебеланката се опитва да измести водещата на "На кафе" и сама да се намърда в медията със сутрешно женско предаване, научи HotArena.


Щерката на Григор Вачков се опитвала да се възползва от участието си в "Звездни стажанти", за да се уреди със собствено предаване в Нова телевизия, тъй като от доста време е без работа. Ангажиментите й в театъра са смешно малко, което е обяснимо предвид липсата й на особен актьорски талант. 


Покрай стажантското риалити Вачкова взела да се домогва до шефовете в Нова, като стигнала и до Силва Зурлева, на която предложила концепцията си за ежедневно токшоу. Което да се излъчва сутрин и в което известни и неизвестни нашенки да си чешат езиците с теми, от които на практика никой не се интересува. 


Концепцията й изцяло препокрива идеята на "На кафе", а според хора от медията точно това е целта на Вачкова - да измести Гала и да се намърда тя в ефира. Нещо, което надали ще се случи, предвид начина, по който я изгониха от БНТ1.


„Никой не гледаше Марта в БНТ 1, заради което спряха предаването й. Ангажиментите й в театъра също са малко, ценителите знаят защо. И тя си търси халтури, чрез които да захлебва“, издават приближени до щерката на Григор Вачков, предават от Всеки ден.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени