Марта Вачкова се чална: Вика духове

961
30 Август 2014, 14:00


Марта Вачкова тотално се чална, коментират в актьорските среди.

 

Щерката на Григор Вачков се запалила по екзорсизма и вечер през вечер викала духове и говорела с мъртвите, узна HotArena.net.

 

Вачкова по-скоро се забавлявала, отколкото да се опитва да говори със свои близки от оня свят. В дома си тя събирала близки приятели и прекарвали цели часове в общуване с мъртви хора. Те задавали най-различни въпроси – като се почне от погребани семейни тайни и се стигне до общочовешки загадки от рода на има ли извънземни сред нас. Дали по внушение, дали наистина, духовете им отговаряли подробно, пише Всеки ден.

 

Дъщерята на покойния актьор Григор Вачков се допитвала до „приятелите си“ от отвъдното и за лични въпроси, макар после да обяснявала, че не взимала отговорите много насериозно и не си правела плановете според тях. Често се опитвала да се свърже и с любимия си баща.

 

Марта увлякла в необичайното си хоби и дъщеря си Рада. Но изрично я предупредила да не вика духове, като е сама, защото можело да бъде опасно. „Като сме много хора заедно е едно, но като сме сами, става зловещо“, обяснявала грижовната майка. Рада от своя страна пък обяснявала, че има „опит“ с духовете още от ученическите лагери и Марта изобщо нямало на какво да я научи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени