Марта Вачкова се помири с бившия си мъж, поискал да вижда дъщеря им чак когато станала на 18

2654
08 Януари 2017, 17:00


Неочакван обрат са претърпели драматичните отношения на Марта Вачкова с бащата на дъщеря й Радко Миладинов, похвали се самата актриса. След дълга война, продължила цяло десетилетие, наследницата на легендарния Григор Вачков и бизнесмена заровиха томахавките в името на порасналото си дете, научи HotArena.

„Радко изчака Рада да стане пълнолетна и едва тогава изяви желание да се вижда с нея”, разкри Марта. Самата тя нямала обяснение за промяната в отношението на Радко към порасналата Рада, която била отгледана само от нея. 18-годишната им щерка, която завършила художествената гимназия, вече била първокурсничка в катедра „Плакат и визуална комуникация” в Националната художествена гимназия. Тя обаче не можела да забрави войната, която в продължение на близо 2 десетилетия водиха майка й и татко й. 

Преди 3 години Марта дори обяви Радко за престъпник, когото нямало кой да осъди. Причината – той не само, че си правел оглушки за издръжката, ами и правел напук на Вачкова и детето им, като нарочно не подписвал декларация за пътуване на детето в чужбина. Рада, която тотално се отчуждила от баща си, не искала да го вижда, тъй като татко й се оказал непреодолима пречка тя да ходи по екскурзии заедно със своите съученици, а летните си ваканции прекарвала при баба си в етрополския балкан, вместо на някое по-екзотично място. Заради нея Марта също не напускала страната.

Актрисата дори призна публично, че е била жертва на психически тормоз и открито призова всички потърпевши да не търпят домашното насилие, а да търсят правата си. Докато живеела заедно с Радко, той я упреквал, че е лоша майка, че не може да готви и да върши каквато и да е домакинска работа. Натяквал й непрестанно, че е посредствена, правил цинични коментари за външния й вид и килограмите й. Когато най-накрая решила да се отърве от това съжителство, наложило се да потърси съдействие на полиция и прокуратура. Радко отказвал да напусне моминското жилище на актрисата, купено от баща й, а тя сменила всички брави и ключалки, за да се отърве от него, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени