Марта Вачкова забърса женен мъж с 20 години по-млад! (Пише му палави SMS-и)

2837
12 Януари 2015, 11:02


56-годишната Марта Вачкова се оказа поредният любител на агнешкото сред звездите, узна HotArena.net.

Актрисата е хлътнала по 20 години по-младия от нея оператор, който имал един-единствен кусур – женен е с дете.

 

Двамата обаче били на седмото небе от щастие и смятали, че са родени един за друг.

 

Димитър Радев, както е името на въпросния младеж, се запознал с легендата на родното кино на коледен купон, организиран от БНТ в известен столичен клуб. Двамата веднага си допаднали и цяла вечер не спрели да си гукат. Общ познат, присъствал на партито, потвърди, че искрите между тях направили впечатление на всички гости в бара.

 

„Макар да имат голяма разлика във възрастта, се държаха като тийнейджъри. Опитваха се да скрият, че си падат един по друг, но за всички беше очевидно“, докладваха очевидци пред "Всеки ден". Част от присъстващите не можели да повярват, че такъв млад и снажен младеж може да си падне по кака Марта, но явно любовта не познава граници.

 

Самата Вачкова издала, че е отново влюбена пред най-близките си приятели навръх най-светлия християнски празник Рождество Христово. По традиция звездата отбелязва Коледа с кръстниците и дъщеря си Рада в апартамента си в столицата. Впечатление на присъстващите на вечеринката направило, че актрисата цяла вечер не изпускала от ръце мобилния си телефон и непрекъснато пишела есемеси на някого.

 

„Когато за секунда погледнах дисплея на айфона й, там имаше само съобщения до въпросния човек, и то с доста нецензурно съдържание. Веднага й поисках обяснение, а тя само ми се усмихваше глупаво“, сподели поверително щерката на Вачкова Рада.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени