Мартина на Слави бременна? (Танцьорката купува бебешки дрешки в мола)

3251
27 Юни 2014, 10:25


Мартина на Слави е бременна.

 

Този слух за пореден път се развихри в пространството, след като танцьорката много съмнително обикаляше магазините за бебешки дрешки, видя HotArena.net.

 

Мартина бе засечена с приятелки в столичен мол, без охраната, назначена й от Дългия. Тя обиколи първо няколко детски магазина и купи бебешки дрешки в неутрални цветове – да подхождат за мъжко и за женско.

 

„Беше с няколко други момичета и явно разчиташе да не я разпознаят сред тях”, обясниха хора, засекли я в мола. „Не знам дали е бременна, не видях да има корем, но иначе защо й е да гледа бебешки дрехи”, коментират свидетели на покупката, писа Всеки ден.

 

Мартина, разбира се, може да е оглеждала и за подарък за своя приятелка или роднина, която има бебе. „Едва ли Слави щеше да я остави сама да се размотава по магазините, ако беше бременна”, изказват се скептиците.

 

Така или иначе Дългия не би разкрил, ако приятелката му очаква дете. Наскоро той я зарадва с много скъп подарък – джип за 130 бона. Блондинката освен това скоро трябва да заживее в имението на Слави, което той строи на голям парцел между София и Перник. Още когато стана ясно, че водещият ще строи голяма къща, се понесоха слухова, че възнамерява да свива семейно гнездо и да се сдобие с наследник. Мартина от друга страна не бързала и смятала, че има достатъчно време да стане майка, пък и предпочитала първо да мине под венчило, стига бременността да не я изненада. От известно време упорито се говори, че Дългия и приятелката му да подали документи за осиновяване.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жоро
преди 3 години
0
Слави как ли псува този който ги снима
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени