Мартина си върна Слави (Вози я на лодка в Панчарево)

3306
16 Юли 2013, 11:53


 

Шоумена Слави Трифонов и Мартина Огнянова са заедно и по-влюбени от всякога. Противно на слуховете, че балерината е зарязала Дългия двамата очевидно се разбират отлично, разбра HotArena.net.


През последните месеци упорито се шушукаше, че Слави е заменил Мартина с ководещата Ива. Двойката обаче опроверга тези слухове, като се появиха заедно на езерото в Панчарево.


Досущ като обикновени влюбени те бяха забелязани вчера в късния следобед да се разхождат с лодка на езерото Панчарево край София, а после се усамотиха на вечеря на брега на водоема.


Отдалеч двойката трудно се различаваше от останалите влюбени столичани. Двамата седяха сгушени в лодката по време на кратката си разходка.


За съжаление романтичната идилия бе нарушена от неразположението на Мартина. По всичко личеше, че на Мартина й е прилошало, защото излезе разтреперана на брега и едва тогава мнозина от припичащите се на плажа на Панчарево видяха, които са ВИП персоните в лодката.


Двойката незабавно напусна района, за да не привличат излишно внимание. По — късно са били забелязани да вечерят в известен ресторант в столицата, където се радвали на спокойна и романтична неделна вечер, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кур до колене
преди 4 години
0
Като се возеха в лодката подухваше вятър и се вееше перчема на Слави.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ivo
преди 4 години
0
вечерята на брега на водоема ли е или в известен ресторант в столицата,че не разбрах?четете си простотийте преди да ги публикувате защото ставате смешни
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени