Машина! Ирена Милянкова чака 6-о дете, оглежда общо 8!

https://hotarena.net/laifstail/mashina-irena-miliankova-chaka-6-o-dete-oglejda-obshto-8 HotArena.net
Машина! Ирена Милянкова чака 6-о дете, оглежда общо 8!
Манекенката Ирена Милянкова е в трепетно очакване на 6-ото си дете, научи HotArena.

32-годишната красавица, която има 4-ма наследници от първия си мъж Росен Чолов-Чолата, ще дари с втора рожба настоящата си половинка Николай Чолаков, с когото са заедно от 3 години. Звездата от \"Под прикритие\" и \"Цветът на хамелеона\" е в началото на шестия месец от бременността си.

Тя е успяла да запази в тайна толкова дълго време радостната вест, тъй като вече почти не се движи в моделските среди, а се е отдал на на бизнеса с отдаване под наем на луксозни имоти. Най-многодетната майка в родния шоубизнес отново ще има момиче и е на път да си направи собствен ансамбъл по художествена гимнастика, пише „Телеграф“.

5 Коментара

кати

преди 5 години

Ами,да им е честито,но на мен ми идва някак в повече.........знам ли,то бива две-три,ама шест-седем!!Но весе пак,щом могат и имат възможността да си ги отгледат,защо пък не.

Коментирай

ив

преди 5 години

Два пъти съм минавала по този път и си признавам,че повече не мога нито да раждам,нито да отгледам повече деца.Не ми достигат нервите явно.Като си представя колко човека по отделно трябва да науча да четат и смятат и т.н. и се отказвам,но явно хората сме различни,а може и възможностите да са фактор.

Коментирай

Летисия

преди 5 години

Да и е честито! Не искам да бъда зла, но тая жена ги ражда като котките. Само бременее, не мисли ли вече да се спре? Оная и работа сигурно е станала като пещера "Леденика"....ай стига вече. Видя ли и лицето във вестник или в сайт знам че новината ще е че пак се омачва:)))))))))))

Коментирай

Near

преди 5 години

Първо раждане на 15, на 32 - с 6. Да са и живи и здрави децата, но за мен не е ок.

Коментирай

Ibbk

преди 5 години

Не машина, крава за разплод

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.