Машина! Румен Луканов върти 2 любовници - блондинка и брюнетка

1466
31 Юли 2017, 14:00


Водещият на хитовото телевизионно предаване от близкото минало „Сделка или не” Румен Луканов върти цели 2 любовници, научи HotArena.

Въпреки че по документи все още е женен за съпругата си Ина, палавият мъжага не спира да се задява с младите момичета и вместо с една, вече излиза с цели две, при това в класическата разстановка на тройката – блондинка и брюнетка.

Наскоро Луканов бе засечен с по-тъмната си изгора в столичен ресторант, която глезеше със скъпи ордьоври в компанията на друга двойка и не спираше да поръчва луксозен алкохол. Блондинката пък често водел на културни събития със себе си и дума не давал да се обели, че приличала на 18-годишна, отколкото на дама, прилягаща за неговите 52 години.

Луканов изглеждал щастлив напоследък, особено след семейните препирни, които имаше в миналото, и раздорите с жена си, а негови близки твърдят, че двете момичета в постелята му знаели едно за друго и нямали нищо против просто да се редуват в интимните забавления с екс телевизионера. Самият той пък от години превърна хобито си в начин за основно препитание. Магазинът му за вино на столичната улица „Алабин” се развивал чудесно, твърдят запознати, и макар Луканов да държи космически цени на напитките в него, особено при продажбите на дребно, успял да си осигури стабилна клиентела.

Разбира се, двете му любимки редовно се отбивали, за да споделят с него сомелиерските си познания, и изпивали по чаша-две от българските и вносните еликсири.

200 милилитра при „Вината на Румен” струват цели 7 лева, при това за средния клас напитки, но пък за сметка на това човек можел да опита сортове от цял свят. Запознати подшушнаха на „Таблоид”, че съвсем скоро магазинът щял да се премести на още по-апетитно място в центъра на София, а високият наем за целта никак не плашел похотливеца.

В обкръжението му се говори, че залитал по далеч по-млади от него девойки, като редовно се обвързвал с обещания към тях не само да им осигурява виното, но и квартирите, а и режийните разходи.

Очаквано, жена му не издържа дълго на непрекъснатите му хедонистични залитания и след няколко цветисти скандали, които му спретна, вдигна ръце от навиците му и реши да го остави на мира. 

По наша информация в съда има отдавна заведена молба за развод помежду им, но не е ясно дали делото изобщо е тръгнало, или Румен не се е явил на задължителното първо заседание и така процесът е пропаднал. Явно това никак не го притеснява, като се има предвид фактът, че вече няколко години успешно върти любовници подръка и не се свени да ги показва публично по всевъзможни събития. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени