Масова чистка в „Шоуто на Слави“

4275
27 Август 2012, 11:30


Масови уволнения планирал шоумена Слави Трифонов, научи HotArena.net. Дългият е започнал активна чистка и коли и беси наред.

 

 

Ядосан от ниския рейтинг на предаването си Слави е решил да уволни дори сценаристите заради тъпите скечове, които пишат. „Ако на трети септември не започнем ударно и различно, ще преосмисля всичките ви договори“, заканил се Дългия.

 


Засега балета и актьорите запазват работните си места, но положението на сценаристите било далеч по-несигурно. Плоските им шеги започнали да омръзват дори на шоумена, който открай време е техен фен.

 

 

Доскоро Слави заплашвал с уволнение само редакторите и екипа отговарящ за гостите в предаването, но от известно време гледал и всички останали на кръв. Все повече се говори, че от Би Ти Ви  обмислят да свалят шоуто от ефир заради ниския му рейтинг — едва 10 %.

 


Дългият дал на хората си срок до края на септември да вдигнат шоуто на крака. Ако се провалят Слави ще бъде свален от ефир - нещо, което усилено коментира в последно време, пишат от „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени