Мечка газила Дарина Павлова (Истинска история)

2057
03 Февруари 2014, 10:37


Мечка газила Дарина Павлова преди години. Мадам „Мулти“ е известна сред приятелите си като луда глава, но младежкото й приключение е повод за разкази и 20 години по-късно, дочу HotArena.net.

 

През август 1994 година Дарина и Илия Павлов отдъхват на родното Черноморие. Богатата двойка се засича с актьори от „Ку-ку“ в местно заведение в Поморие.

 

Обърналата две чаши Дарина е душата на компанията. И със смях първа тича към дансинга, когато мечкар обявява, че търси доброволец, когото мецаната да налази.

 

Макар да тежи едва 46 килограма, Дарина ляга смело на мръсния под, без да се бои за скъпата си рокля. Мечката слага лапи върху нежния гръб на красавицата, а приятелите на Павлова я овикват.

 

Щастлива и доволна, след като мечката се е разходила върху нея, Дарина скача като след масаж. И продължава да обръща чашка след чашка пред смаяните погледи на останалите.

 

Двайсет години по-късно, приятелите и близките на Павлова са убедени, че именно смелите й действия на онези години са довели до големия й успех днес. Зложелатели обаче шушукат, че не мечки, а богати бизнесмени са лазили по Дарина и това е осигурило луксозния й начин на живот.

 

След смъртта на Илия Павлов, Дарина наследи милиони. И днес върти бизнес с акции, телевизионни предавания и хотели, благодарение именно на тях.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени