Медоу Уокър: Смъртта на баща ми е убийство! (Нови разкрития за трагедията с Пол Уокър)

3103
29 Септември 2015, 19:33


Медоу Уокър, дъщерята на Пол Уокър разкри истината за смъртта му. По думите на 16-годишното момиче, актьорът е бил убит и е жертва на гиганта „Порше“, научи HotArena.
 
Наследничката на актьора има доказателства, че баща й не е загинал заради превишена скорост. И планира да съди компанията, за да докаже думите си пред закона.


Медоу заведе дело срещу Порше твърдейки, че баща й не е починал от удара на колата, а е изгорял жив поради неизправност на превозното средство.

Адвокатът на Медоу казва, че по време на катастрофата на Porsche Carrera GT всъщност предпазния колан е задържал Пол Уокър в колата. Пол се е ударил назад с невероятна сила, при което се е стигнало до травма на ребрата и таза и затискане на седалката, като актьорът е бил поставен в капан.

Пол е бил жив близо минута и 20 секунди–достатъчно време, за да бъде измъкнат, но заради колана, не е могъл да се спасил. Пожарът е предизвикан от друг дефект, който е направил невъзможно прекъсването на притока на гориво и е довел до пожара.


Дъщерята на Пол смята, че ако колата не е имала посочените дефекти, баща й е щял да преживее катастрофата. Нейният говорител каза, че тя няма публично да прави коментари по делото и очаква всички да уважат нейното решение.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени