МЕГА НАГЛА! Жана Бергендорф вирна нос след ареста, държи се надуто с фенове! (Разказ на почитател)

https://hotarena.net/skandali/mega-nagla-jana-bergendorf-virna-nos-sled-aresta-darji-se-naduto-s-fenove HotArena.net
МЕГА НАГЛА! Жана Бергендорф вирна нос след ареста, държи се надуто с фенове! (Разказ на почитател)

Жана Бергендорф вирна нос след ареста, когато всички медии гръмнаха с нейното име, узна HotArena.


Май ще се окаже верен слухът, че всичко е било с цел пиар, и то с доста добър резултат.

 

Червенокосата победителка от „Х Фактор” удвои, дори утрои участията си след като стана публичен побоят й с гаджето й Леандър.

 

Дори фактът, че в дома й е била намерена трева, не накара Жана поне за малко да сведе глава и да си придаде по-скромен вид, коментират в светските среди. Откакто името й бе по всички медии, а снимката й пред полицейското управление обиколи редица сайтове и вестници, Жана се взела за величие от ранга на Ейми Уайнхаус, пише „Всеки ден“.

 

Бергендорф сама настояла хонорара й да бъде увеличен и вече се радвала на доста добри приходи, независимо, че един известен процент от тях отиват в сметката на мениджърката й Саня Армутлиева и компанията й „Вирджиния рекърдс”.

 

Преди скандала, участията на Жана се ограничаваха до две-три на седмица, а тя самата се чудеше как да направи името си малко по-популярно. Ударените на ръцете й белезници обаче й донесоха късмет и сега 29-годишната звезда се радва на голяма слава. Това допълнително напомпало самочувствието й и сега с нея буквално не можело да се разговаря. Тя се държала лошо дори с феновете си, повечето от които са все още деца в невръстна възраст. 

 

„Срещнах я скоро в едно заведение, където случайно бях и аз. Видях как едно момче се приближи до нея, поиска й автограф, а тя се направи, че не го вижда, доста грубо беше”, разказа очевидец. Ако пък някой журналист има „дързостта” да й се обади и да й поиска интервю, Жана тросното отговаряла, че „няма време” и че с нея може да се говори само след уговорен час.

5 Коментара

chudq see..

преди 8 години

Neznam da natisna palec na gore,che sum suglasna s tova ili palec na dolu,che ne q haresvam..?

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Тази жена е мега грозна и с ужасяващо нагло излъчване!Може ли някой да ми каже,защо носи тази фамилия,знам че е българка,или не............... А каква певица е,моля!!От ранга на Ейми Уайнхаус.......това вече е много смешно.

Коментирай

Знаех си

преди 8 години

Батал и наркоманка

Коментирай

jenn

преди 8 години

мъжът ѝ е чужденец

Коментирай

Боримечката

преди 8 години

За какво да се надува? За това, че потъна цялата в лайна?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.