МЕГА НАГЛОСТ! След побоя в Plazza, заведението обвини Кобрата в пиар! Вижте ИСТИНАТА, която охранителите скриха

7248
10 Март 2016, 13:03


Мега наглост прояви персоналът на дискотека Plazza Dance в София, видя HotArena.

 

След жестокия побой на 23-годишното момче Кирил Тодоров, което е в кома, от охраната твърдят не само че не са го докоснали с пръст, ами и са му спасили живота.

 

Въпреки разказите на десетки очевидци, че не друг, а боксьорът Кубрат Пулев му е вадил езика, гардовете от дискотеката на Константин казват обратното.

 

От екипа на дискотеката твърдят, че на камерите се вижда, че охранителите не само не са използвали насилие над Кирил, а дори му спасили живота, като извадили езика му.

 

Хората бяха видимо объркани от двете коренно различни версии и една от потребителките в страницата им задава въпрос: „Как така охранителите са му извадили езика, след като очевидци твърдят, че го е направил Кубрат Пулев?“.

 

Последва отговор от екипа на дискотеката, който със сигурност няма да се хареса на Кобрата, те отговарят, че боксьорът търси пиар на техен гръб със случилото се с момчето: „Ами малко PR не е излишен на никого, нали?!“.

 

 

 

Още не е ясно кой казва истината, но определено е интересно дали този скандал ще е причината да се развалят иначе добрите отношения между Константин и Кубрат Пулев. Въпреки че не е ясно и кой точно е осведомил медиите за намеса на Кубрат, ние силно се съмняваме мъж на място като Кобрата да търси евтин PR на гърба на борещо се за живота си младо момче.

 

Самият факт, че от екипа на дискотеката чак се хвалят с тази информация, означава просто че са едни лъжци. 

 

Кобрата обяви в своя официален фейсбук, че наистина той е спасил момчето, но не иска да си прави PR, след което изказа социални послания. Минути след това съобщение на Кобрата, екипът на Plazza гузно изтри всички коментари, обвиняващи го в опит за PR, а феновете на боксьора веднага забелязаха това и нападнаха дискотеката.

 

 

 

Ние обаче както винаги бяхме на точното място в точното време и единствени успяхме да покажем черно на бяло обвиненията на дискотеката, които вече са изтрити.


Актуално допълнение:

"От охраната на Plazza не успяха да се справят със ситуацията. Момчето си беше глътнало езика и не можеше да диша, беше цялото посиняло. Приятелите му крещяха, че момчето е било ударено от охранителите на заведението и е паднал на главата си. Спряха Кубрат, той слезе от колата и му оказа първа помощ", разказва жена, очевидец на инцидента пред ТВ 7.


Братът на Кирил също е категоричен, че няма как момчето да изпадне в кома и да има толкова хематоми, без да е бил удрян.


Стана ясно също и че един от охранителите на дискотеката е бил задържан, но в последствие е бил освободен.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Алек
преди 2 години
0
Охраната е от ВТА най-големите бандити!!! Занимават се само с престъпления и после си плащат в 7-мо районно да ги покриват. Шефът им е един Васил койти лъже че е от СИК но е страхлив като мишка. Прибира отчисления от белото дето пускат да,се продава по дискотеките . За това малко трудно ще ги осъдят тея нещасници от ВТА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Oпа
преди 2 години
-3
За какво му е да си прави пиар човекът може би ако не е бил там сега щяха близките на момчето да подготвят погребението му тези охранки почнаха много да си позволяват
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До коментар 2
преди 2 години
-4
Глупако, Андреа е звъняла на 112, също е била там, жена от тяхната компания в дискотеката разказа пред Нова ТВ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хайде де
преди 2 години
-20
Ти пък къде намесваш и Андреа? Коя е тя? И всичко е ПР в този живот. неговият гръмогласен Пр и пред старта с Кличко беше възмутим на много хора. не се става световен шампион с ПР , а с кадърност. Определено не ми харесва държанието на Кубрат в публичното пространство. не можеш да претендираш,ч е си истински и в същото време да използваш всеки момент за да си направиш ПР. И типично в стил Андреа § Сие пускаш фитил и после тръгваш да го опровергаваш. Ниска топка и евтин ПР. Но, тези качества са приоритет на най-великите хора, другите търсят други начини. Та, дори и с цената да станат за посмешище във важните моменти от кариерата и живота. С посредствени играчи, всеки го може! Факт!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Безсрамници
преди 2 години
-3
Пак и трият коментарите с обвинения, безсрамници! Не стига, че без Андреа и Кубрат момчето е можело да умре на място.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени