МЕГА СКАНДАЛ в Х Фактор! Кой продава тялото си срещу няколко рап парчета? (Разкрития)

4454
28 Януари 2014, 11:21


Редакторска плесница

 

„Ей, Х factor-a не е между краката, а в сърцето и главата! За пеене ти е устатата (…) Продаваш си тялото за някакви бийтове…“ – това е част от скандалния цитат, който Ангел от дуото Ангел и Мойсей разпространи в социалната мрежа, видя HotArena.net.

 

Тези думи предизвикаха истинска война не само сред Х-факторите, но и в цялата рап гилдия у нас.

 

Изненадващо, доста изпълнители се припознаха в думите на Ангел и независимо дали са насочени към тях, те скочиха да се защитават със зъби и нокти.

 

Най-спряганото име в скандала се оказа Сани Алекса, която бе участник в първия сезон на Х Фактор и направи няколко хита след това.

 

Съвпадение в Банско

 

„Артист се става с много работа, време и постоянство! Не като ми се ч*каш на Коледа по хотелите в Банско“, продължава текстът в профила на Ангел, който в последствие бе изтрит. Именно тези думи наклониха везната на съмнението към Сани Алекса, която по Коледа бе на участие и почивка в Банско.

 

Феновете на Сани веднага скочиха срещу Ангел, но в коментарите рап изпълнителят така и не опроверга тези съмнения. „Не, не става въпрос за Сани“, категорично отрече едва тези дни пред „Блясък“ Ангел.

 

Самата Сани Алекса също коментира скандала и разкри, че лично Ангел не й се е обадил, за да й се извини за причиненото неудобство. „Можеше да го отрече публично във Фейсбук, но не го направи. Явно много се е променил покрай славата“, клати глава певицата.

 

Тя уточни, че няма как да визира нея в текста, тъй като по Коледа не е била в Банско, а преди това. Освен това, работи усилено и всичко е постигнала с много труд, а не със секс. „Ако беше с второто, сега щях да имам доста албуми“, смее се Сани.

 

„Написал съм го и тези, които е трябвало да го видят, са го видели. Не става дума за Алекса. Просто споделих нещо, което в дадения момент ме е провокирало и съм видял. Искам този човек да знае, че не съм лицемер и имам гледна точка по въпроса“, уточнява Ангел.

 

Но бедата вече е сторена и набедената не е само Сани, но и Криско. „Продаваш си тялото за някакви си бийтове“, според феновете е с препратка именно към Криско Бийтс. Рапърът не е коментирал скандала досега и съмненията остават.

 

Стела Йорданова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
преди 4 години
-1
Видял е Наско-звиздъта да лапира(рапира на кожен микрофон)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени