Мега унижение! Алисия честити рождения ден на любовницата на Божинов заради издръжка! (Всичко за скандала)

https://hotarena.net/pod-pricel/mega-unijenie-alisiia-chestiti-rojdeniia-den-na-liubovnicata-na-bojinov-zaradi-izdrajka HotArena.net
Мега унижение! Алисия честити рождения ден на любовницата на Божинов заради издръжка! (Всичко за скандала)
Алисия за пореден път се подложи на страшно унижение, видя HotArena.

Мега звездата на поп фолка честити рождения ден на поредната бройка на Валери Божинов – Биляна Дол, с която са почти връстнички. На стената на Дол, Алисия написа „Честит рожден ден, красавице“.

Едва ли някой си мисли, че Ася е направила този мил жест към старото коте на бившия си от голяма любов, или от добро възпитание.

Униженията на които се подлага певицата са само за пари! За тях тя е готова на всичко и най-вече заради месечната издръжка, която Божинов плаща за малкия Валерко, твърдят нейни приятелки пред HotArenaГовори се, че двете дори са се запознали, когато Биляна беше в София.

Втората причина Алисия публично да се подложи на Дол е омразата й към Николета Лозанова. Заради тази омраза, звездата на Ара била готова да става приятелки с всички любовници на Валери.

29 Коментара

XAXAXA

преди 7 години

KOLKO NISKO PADASH ALISIA NE E ISTINA PROSTO

Коментирай

Нона

преди 7 години

Не мисля, че е унижение да покажеш възпитание и да си над нещата. Не е редно всичко да се свързва с пари!

Коментирай

Вики

преди 7 години

Ася е една продажна проститутка.Това да се мазни на другите е само с цел финансова изгода.Всичко прави за пари

Коментирай

Жалка картинка

преди 7 години

За унижение минават по-скоро заплатите на списващите сайта. А поръчителите на тия неграмотни писания отдавна са си направили медийно харакири на имиджа.

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 7 години

Мазницата и "красавице" написала хахахаха. И г..а й ще оближе ако трябва само, за да има пари. Лъсна истинската ти същност, Асунке, примири се и кажи на пиарите на Ара да не си губят времето да те защитават по форумите хахаха. Алчна - по-алчна - най-алчна - Алисия. Ясна е като бял ден на Биляна и Валери, кой знай сигурно са изпадали на земята от смях.

Коментирай

Ха-ха

преди 7 години

Алисия тия 2 хиляди лева издръжка, дето ги взима ДЕТЕТО, си ги печели и то чисти за половин участие! А пък участията ѝ са над 10-15 месечно... Доходите ѝ са по-големи от тези на Божинов в момента . Така че като пишете другия път съчинения по снимки от Инстаграм, помислете си дали измишльотината ви звучи достоверно :)

Коментирай

8282

преди 7 години

HAHAHA ALIS OTNOVO SE PRECAKA,BOJI GOL IZPRATI NIKOLETA NA EBASI QKOTO MESTO V PUTI PO SKUPO,A ZA BABA ASUNA OSTANA TRI ZVEZDICHKI HOTEL NA PROMOCIA V MARBEIA XOXOXOXOXOX

Коментирай

pfuu

преди 7 години

"Кой знай"-Абе кой говори така бе, я си гледай обора и си лягаи, че се стъмни, а кокошките пак ще те събудят в 4-5ч

Коментирай

imenno

преди 7 години

Не може по-точно да се напише! Кой и защо, прозира във всяка поръчкова статия. Единственото, което недоумявам е защо продължават да се коментират, като това е тяхната цел. Но пък човек трудно се примирява с глупостта и не е лошо да им се напомня, че те са им посланници.

Коментирай

blqk

преди 7 години

Правилно. Жената много добре е направила. Унижение са пишещите "журналисти" тук.

Коментирай

Мара

преди 7 години

Обърка жените. Това, което си написала, отговаря на Николета, не на Алисия.

Коментирай

bouf

преди 7 години

Тия 2 хиляди лева всъщност са много повече от 2 хиляди. И вярно е, че ги печели, не знам дали от половин или един час, но не от участия, а от вдигане на краката с заможни невръстни богаташчета. Не смятам, че проституцията на тази жена трябва да се дава за пример.

Коментирай

Безмозъчни същества

преди 7 години

Ква издръжка бе МАЛОУМНИЦИ? Той си я дължи ПО ЗАКОН тази издръжка, няма нужда който и да е да му се мазни, че да си я плаща! Малоумата мърша пак е опитвала да използва извънземната си глава, за да съчини нещо! пУКНИ, ма, гнидо пробита, че няма да се оттърве свет от циганската ти особа никога! Като хлебарките е Клозета Лозанова - нагла, отваратителна и черна!

Коментирай

Като гледам и ти не блестиш с много мозък!

преди 7 години

Пише се ЛЯГАЙ, малоумно кретенче! Научи кога се използва "й", неграмотнице!

Коментирай

da go duhash nikoleta

преди 7 години

valeri zapozna alisia s bilqna a ti oshte si qdesh kosmatata putka i trakash krivite si zubi ot qd che ti nabi shuta i te ostavi s chaveto sama da se opravqsh arcal. alisia ne obicha valeri i ne e problem da se razbira s bilqna kakto na valeri s birmata obache ti pomio umirash ot qd kolko si prejalima i bezinteresna na valeri i se molish dase vurne pri teb vseki den ama nqma prostituto svurshi veche

Коментирай

Po-goliamo laino ot teb edva li ima ahhahaha

преди 7 години

A ti umirash ot zloba, bokluk dolen! Dori Klozeta ne bi se izrazila taka prostashki ahahahahhaa Tolkova si obseben/a ot Nikoleta, che ne mojesh da izkarash i den bez da ia spomenesh ahahahhahahahaha SUJALIAVAM TE OT SURCE I ISTINSKI TI SE PODIGRAVAM!

Коментирай

OMG

преди 7 години

От този коментар се вижда нивото на феновете на Асуната - прости, нагли и невъзпитани лапета на максимум 15 години. Изпадащи в истерия, когато някой напише истината за алчната им идолка, с нищо по-различна от Николета.

Коментирай

Лисиция

преди 7 години

Бирмата си поигра с Аската и й би шута в дъртия ненаситен алчен задник хахаха и ще трябва да се мазни няма как.

Коментирай

ивчето иванова

преди 7 години

Биляна не е любовница, Божинов е свободен мъж, Алисия е над нещата отново а тинята с изхвръкналите конски зъби е на нейното място преди 5 години. Обидена е че Валери се хвана с Биляна докато тя го чакаше в БГ и и сложи рога пред две държави. Николета трябва да се примири че е разведена с багаж. Остана и ремарке след брака ахахахаха

Коментирай

zippy

преди 7 години

Колко отвратителен коментар на злобно противно тъпо същество. Николета е останала с "ремарке", а Алисия с какво е останала? Валери е сложил рога на Николета, а на Ася какво? Верен и беше до гроб? Първата била в развод, а другата даже до сватба не стигна. Тъй че "присмял се хърбел на щърбел".

Коментирай

iassy

преди 7 години

Аз не съм виждала друг такъв човек, който да няма грам самоуважение. Подмазва се на всички които уж са неприятели на Николета с което доказва, че е напълно и изцяло обсебена от нея. Моника, Андреа, Азис....да продължавам ли? Накрая май се оказва, че Лозанова няма конфликт с нито един от тях, а Ася излага сама себе си.

Коментирай

тони

преди 7 години

С багаж? Те и двете са с багаж. Много грозно изказване.

Коментирай

123

преди 7 години

Асуната изглежда като кака на Биляна. То една ли не беше две ли не бяха пластичните операции, за да заприлича на Николета. Обаче в края на краищата заприлича на Майкъл Джексън дано не и падне носът от толкова пилене.

Коментирай

arni

преди 7 години

На там е тръгнала така като гледам. Тоя хрущял в края е толкова много заострен и изпилен, че като нищо носът и да падне. Освен това изглежда ужасно комично. Явно няма огледало вкъщи че да си причини това. А и разликата и с Биляна не е чак толкова голяма, 2-3 години са. И тя 40-така гони. За разлика от нея обаче крие годините си.

Коментирай

PFFFFFF

преди 7 години

Като и е толкова близка и иска да честити ще и пише на лично, но Асуната нали трябва да се покаже колко е "над нещата" и всички да видят, че са в "отлични" отношения. По-подмолен, мазен и лицемерен човек от нея в чалга средите не се сещам да има.

Коментирай

do "fena" na asunata

преди 7 години

Abe piklo shibana dano rak da hvanesh dano tupo kopele, po tupa si dori ot nikol

Коментирай

783

преди 7 години

Едва ли Алисия щеше да я поздравява тази, ако Божинов беше я зарязал заради нея, а не заради Николета.Един вид и се мазни, че индиректно отмъщава на Николета чрез нея.Толкова са тъпи и прости всички замесени в тоя боклучив любовен многочъглник, че ако имаха малко акъл сами щяха да се застрелят.И това големи хора на 30 и няколко.Долнопробна прослойка на обществото, която само и единствено стана известна защото простотията в България беше издигната в култ.

Коментирай

Пешо мадото

преди 7 години

Spermata nikoleta e autsaidera v situaciqta, drebna alchna i gladna jenichka, koqto zavijda za shtastieto mejdu valeri i bilqna. Bilqna sum q vijdal na jivo i da vi kaja nqma baza za sravnenie mejdu nikoletka i bilqna. Vse edno rasov jrebec s krastavo magare da se sravnqva. Bilqna e strashno krasiva emocionalna i jiva jena, onaq e grozna zubla koqto kato se hili si prikriva izhvruknalite konski cheliosti v sluchaq magareshki zashtoto i e kompleks. V kempinski sum gi vijdal taka che Nikoleta da ne puska zlobni statii zashtoto IMENNO TQ IZLIZA GUZA NA ALISOA I MONIKA VALERIEVA PO NAREJDANE NA PRODUCENTITE V IMETO NA REITINGA

Коментирай

kris

преди 7 години

Не се и съмнявам. Азис и посвети супер унизителна песен в която се пее "Стига си ми се правила на Николета. Не знаеш ли че прякорът ти е ми*ета". Явно я е приела за комплимент, защото след като се скараха Николета и Азис тя не спря с лигните да го целува и прегръща. Е, всяко чудо за три дни. Към днешна дата Азис дори не я отбелязва. Ясно е, че пак иска да дразни вечната врагиня и отново показва, че тя е важен фактор в живота й. Вече тотално буди жал горката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.