МЕГАИЗНЕНАДА! Ето кой ще СПЕЧЕЛИ ВИП Брадър!

2717
16 Октомври 2012, 17:03


Потребителите в нета вече избраха победителя

 

С най-големи шансове за победа в новия сезон на ВИП Брадър е Орлин Павлов. Потребителите в нета избраха с*кссимвола за победител и е твърде вероятно точно той да остане последен в Къщата.

 

Певецът е сред най-малко дразнещите личности в шоуто и най-рядко се забърква в интриги. Той е млад и красив, всичко го харесват, макар че мъжете тайно ми завиждат. Орлин е единственият мъж в Къщата, който се разбира и с мъжете, и с жените. Той няма проблем да си говори са дамите за типично женски неща и дори да ги съветва колко кубици да си сложат в пазвата. Това обаче съвсем не го прави мека китка. Моделът се разбира и с мачовците в шоуто, въпреки че някои от тях странят от него.

 

Орлин е забавен и искрен. Той не клюкари, не създава напрежение и интриги, забравя бързо. Успя да прости дори на Бони, която не спираше да го дразни с чалгата си.

 

Ако обърнете внимание, ще ви направи впечатление, че Орлин не иска да спечели на всяка цена. Той не е толкова амбициозен и се забавлява, докато другите почервеняват от яд за дреболии или страдат от несподелени любови.

Източник: kliuki.ws
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени