МЕГАСКАНДАЛ! Цвети Найденова с жесток намек към Цвети Стоянова! (ВИЖТЕ САМО ТУК какво й написа)

https://hotarena.net/laifstail/megaskandal-cveti-naidenova-s-jestok-namek-kam-cveti-stoianova HotArena.net
МЕГАСКАНДАЛ! Цвети Найденова с жесток намек към Цвети Стоянова! (ВИЖТЕ САМО ТУК какво й написа)

Олимпийската медалистка от националния ансамбъл по художествена гимнастика - Цветелина Найденова силно разпали скандал с бившата си най-добра приятелка - Цветелина Стоянова, видя HotArena.

 

 

Двете гимнастички, според запознати, са скарани от доста време, но това до сега не беше потвърдено.

 

 

Статус на Найденова обаче доста скандализира. Макар да не споменава името на Стоянова, всичко клони към нея и би било прекалено голяма случайност този пост така добре да описва Цвети, която прекарва доста време в Дубай в последно време и сподели снимки на забавление с делфини. Цвети Найденова качва следния текст в Инстаграм: „Жал ми е за дубайските делфинчета, че са принудени да плуват с проститутки\".

 

 

Този статус със сигурност няма да остане без отговор, а от красивото приятелство, което наблюдавахме между двете „златни момичета\" и общите им бизнес планове, явно не е останала и следа. Любопитен факт е, че в момента Стоянова се занимава с бижута, а Найденова с декорации на различни дрехи, а подобно съчетание на модел на Найденова се видя наскоро и при Стоянова на дънки с мрежест чорапогащник. Явно двете дами наистина имат сходен вкус.

27 Коментара

Вили

преди 7 години

Пф! Хайде пуснете й мухата сега на Цветелина Стоянова та утре пак да почене със злобните статуси! Това с делфините е нов лаф във фейсбук и много хора са си го споделили!

Коментирай

W

преди 7 години

Очевидно е ,че Цвети Стоянова е най красивата и другите се комплексират от нея,и я копират,по сходен начин са си напомпали джуките,слагат мигли...тази Найденова е по грозновата стига се е напъвала

Коментирай

Вярно ли? Не знаех, че е "най красивата" аххах научи се да пишеш, Цветке

преди 7 години

И кое и е по-красивото?? На мен ми прилича на мишка, а с русата коса е 1 към 1 с Цвета Янева! Голямата красавица с напомпани джуки и вид ала чалга пеперуда!

Коментирай

...вманиачения защитник не закъсня :Д

преди 7 години

По-грозновата? хахахах 1:1 са, с малката разлика, че е по-уравновесена психически от лудата Цветелина.

Коментирай

Смях в залата

преди 7 години

Стоянова е лудаааааааааааааа,грознаааааааа и тъпааааааааао!

Коментирай

ами вярно ли е?

преди 7 години

Кое, не знаеш?Вярно ли,че си толкова злобно,мм?

Коментирай

ДО ХЕЙТЪРКАТА НА ЦВЕТИ

преди 7 години

1. Двете Цветелини не са скарани. Марсел и Сашо са приятели от деца. Четиримата с двете Цветета си се размотват по Банкя редовто по кафетата. А ти злобна курво си някоя дето е влюбена в Сашо Любенов и мразиш Цвети защото си психично болна! Да пукнеш дато! Цвети са ходи при Николета в папараци и да сложи край на спекулациите. Да вземе пари и да си гледа кефа

Коментирай

Вярно ли е, че си толкова куха и неграмотна???

преди 7 години

Всеки има право на мнение, или греша?? Това, че на мен Цветелина Стоянова не ми харесва и не я намирам за красива, не ме прави злобна! Красотата е доста субективно понятие, "драга"! Няма да се извинявам за това, че имам различен вкус от твоят! И да, на мен това момиче ми прилича на мишок в лицето и определено не попада в МОЯТ критерий за красота!

Коментирай

Ахахахахаахх "милата", жалка си и напълно заслужаваш съдбата си!

преди 7 години

Ти колко си проста и ограничена, не е истина! Чак кълнеш ахахахха - ще се върне при теб, като бумеранг ахахах! ГОРКАТА ДРЕБНА ДУШИЦА! Единственото, което будиш в мен е СЪЖАЛЕНИЕ! "Хейтърката" не е само една, а са много хаха. Това заслужава човек, който не цени това, което в получил като подкрепа в най-трудните си моменти! Дерзай, злобен изрод!

Коментирай

ДО ХЕЙТЪРКАТА НА ЦВЕТИ

преди 7 години

Я кажи коя си мършо завистлина, спиш в сайта гледам веднага отговаряш. И си грозна, тъпа, бедна дрипла и никуму неизвестна малка шафрантия дето първия кур който си лапала е бил на дядо ти и на баща ти. Отивай да работиш по кафетата за 500лв и си ебавай майката лайнята путко сиренясала

Коментирай

ДО ХЕЙТЪРКАТА НА ЦВЕТИ

преди 7 години

Znam che gledash snimkite na Cveti i se chudish v koi sait da vlezesh da q zapliuesh zashtoto te e qd che tq e vsichko koeto ti ne si. Priznai si pred samata sebe si kolko mnogo iskash da izglejdash pone napolovina krasiva kolkoto e tq i da si pone bapolovina uspeshna kolkoto e tq. Za dubai znam che te boli che nqmash parichki da otidesh da si popechesh maznoto debelo dupence no kaji na mama da ti sabira i da osushtestvish detskata si mechta da pluvash i ti s nqkoe delfinche kurve nedoraslo beboran87

Коментирай

Ахаххааххахахахахах ГОРКОТО...пий си хапчетата

преди 7 години

Axaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa НЕ ТИ ЛИ ПИСНА ДА СЕ УНИЖАВАШ, "МИЛА"??? Последното, което искам в този живот е да приличам на психически нестабилен човек, като Цветелина! ТРАГИЧНА СИ В НАПЪНИТЕ СИ ДА СЕ ПРАВИШ НА ОРИГИНАЛНА! ЗАВРИ СЕ В МИШАТА СИ ДУПКА И НЕ ИЗЛИЗАЙ ОТ НЕЯ НИКОГА!!!

Коментирай

do heitarkata

преди 7 години

Ti si nekuv tup bokluk deto pishe it nastolen komputer i pod statiite za nikoleta i alisia. Q si napishi facebooka da te vidim vsichki kva si krasavica kato si tolkova otvorena!

Коментирай

преди 7 години

Оставете намира горкото момиче. Грешката й е, че се показва по фейсбук и др които само разпалва злобарите. Хората тук са ЛОШИ. Знаят, че е самичка и се опитват да я смачкат отново. Днес под подлез имаше надпис "Тук в страната има само ДЯВОЛИ". Минавам оттам поне от пет месеца и го забекязах едва сефа, когато след поредния работен ден се прибирам разревана заради мършите с които работя. Мачкат ме и искат да ме разкарат от работата. Завиждат та чак едно добър ден не ми казват и се оправдават злите постъпки и виковете и обидите по мен че имам високо самочувствие и че всяка вечер излизам с вдигната глава. зли няма нищо добро в тях. Но има Господ и той ще ги съди.

Коментирай

wwww

преди 7 години

Според мен хората се учудиха и издразниха на факта, че когато Цвети скочи я изкараха много депресирана, едва ли не жертва на гимнастиката, за да стигне до самоубийство, че има тежък психически проблем.Съответно всички се молихме за нея да се оправи.Само че след това виждаме човек, който вместо да е на рехабилитация е в Дубай, човек който уж няма сили повече за гимнастика, а в Дубай се занимава с гимнастика, човек който без проблем лети със самолет, кара кола, ходи по дискотеки - въобще човек не отговарящ на понятието депресиран.Нищо против- нека се оправи, нека е щастлива.Но наистина тия демонстрации дойдоха малко в повече.Може това да е нейният начин за справяне, но повечето хора се почувстваха излъгани, че я изкараха голямата жертва, а живота и след това не прилича да е имало нещо такова.Според мен това подразни болшинството от хората.Но тя си знае най-добре.

Коментирай

eredina lozanov

преди 7 години

Burkam si v putkata s ostena na livadata v karadjovo. Shte vadq sirene mirene. Prodavam dvete si shterki prostitutki. Chukaite molqqqqq

Коментирай

преди 7 години

Ahahahahhaha ТЪПА МЪРЛО! Пиша от iphone 7 , дрисло! Настолният комютър е в твоята област, коза мръсна!

Коментирай

do heitarkata

преди 7 години

I phone 7 imash ama na izplashtane, drupa sadrana. Ela da ti kendzam v ustata da qdesh

Коментирай

Ахаххааххаха КАРИКАТУРА ТАКАВА

преди 7 години

Имам и то 7 плюс , тъпа дрисло! Подарък от гаджето - ти такова надали имаш ахахахахха НАСРАНА МРЪХЛООО, кой знае колко сперма си събрала в гнусната си фекална паст! Можеш само да си мечтаеш да имаш това, което имам аз! Дерзай, БОКЛУК! Потъвай в кочината, помийна ямо!

Коментирай

do heiturkata

преди 7 години

SHTO GADJETO TI KUPUVA TELEFON BE PARCAL. EBESH SE ZA TELEFON PROSTITUTKO MAZNA. ELA DA TI SE IZPIKAQ V USTATA EFTIN SELSKI KOFTOR. I TI SI SEDNALA DA KOMENTIRASH CVETELINA DETO NQMASH PARI DORI TELEFON DA SI KUPISH. DRIPAAAAAA. To zatova zavijdash, ot socialno slabo semeistvo si i Dubai za tebe e miraj

Коментирай

до Курвата с Телефона

преди 7 години

Все едно слушам Николетка проститутката. И на нея "гаджето" все и купува това и онова защото схе всичките едни малки Ппоститутки които струват вещи на промоция. Кой знае в ква барака живееш под наем и седиш тука да се обясняваш с кривите си зъби и да плюеш по успелите каго Цвети жени!

Коментирай

Гнило

преди 7 години

Ама верно ли имащ IPHONE plus ma? Въх, тури си го у путката да вибрира и се успокой, че явно няма кой да те чука и беснееш, подлого миризлива

Коментирай

Ахахаххаха

преди 7 години

Ще си го "тура" където пожелая, смръдлива кранто! Завиждаш, че не можеш да го направиш и ти, а, мумио??? Гадно, но факт - недей да се измъчваш, можеш да употребиш и ти твоята стара Нокия с капаче ахаххахах Няма да е същото, както с Iphone 7 PLUS, но можеш да се успокоиш, че така и така не знаеш какво е усещането:)))))

Коментирай

Не всички сме като теб, квазимодо!

преди 7 години

Ех, как копнееш и ти да живееш в "барака", като моята, ама няма! Пукни се от яд и се връщай обратно в панелката в Студентски град, чалгарско кречетало!

Коментирай

Как мечтаеш и ти за такъв подарък, но уви, получаваш само съжалението ми!

преди 7 години

Ахахахахха, Неграмотното ти коментарче ме навежда мисълта, че тук единствената от социално слабо семейство си ти, шафрантио разкрачена! Защо да не ми купи телефон гаджето? Има, може, иска - КУПУВА! Нарича се ЛЮБОВ, недоразвита ненормалнице! В Дубай съм била повече пъти от колкото ти си мечтала - знам, че сега ще изтрещиш още повече ахахаххаха! Как ли злобееш сега, четейки коментарът ми, проклинаща жалкото си съществуване! Ахахаххахаха, а аз ПИРУВАМ и се храня от жлъчта ти, подигравайки се искрено на плиткоумието ти и наслаждавайки се на вродената ти безгранична тъпотия! Проституцията е по твоята част, не се бъркай! Нямам вина, че си проста, грозна и злобна - такива получават само храчка в муцуната и шут в задника!

Коментирай

...

преди 6 години

Тука пишат само луди хора. Сигурна съм, че някой болен мозък е измислил тези думи и правят интриги, те ще се сдобрят рано или късно.

Коментирай

...

преди 5 години

Цветелино, ти ли си, ма? :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.