Меги от "Къртицата" плъзна в бълхи

2340
27 Юни 2016, 12:00


Дизайнерката и риалити героиня - Миглена Каканашева - Мегз публично призна, че е плъзнала в бълхи, но причината е била благородна, узна HotArena.

Личната саможертва се е наложила в името на спасението на бездомно куче, което тя приютила в дома си и вече официално отглежда.
 
"Първоначално си помислих си, че е на някого, но после видях, че няма каишка и е пълно с бълхи и дори 2, 3 кърлежа. Беше си мое, ако го поискам. И го поисках, до тогава не осъзнавайки колко ще ми бъде трудно да се грижа за нещо. Къпането беше война. Наложи се първата вечер да спя седнала на пода до него", разказва с умиление чаровното миньонче.   
 
Тя вече го е обезпаразитила и дори го е кръстила на своята модна марка - Мегз, а след няколко дни на отглеждане, вече разсъждава философски  за случилото се: "Гледайки го как или е неспокойно покрай мен или тъжно, а ме иска повече от всичко, осъзнах колко лично необвързващ, неспокоен и разхвърлян живот водя. Всичко можеше да си тръгне, важен е бранда и продажбите."

С кучето си Мегз, Меги ще се тренира да бъде всеотдайна към живо същество до себе си - като освен, че го взима навсякъде със себе си, то вече е било не само в шивашката й фабрика, а и на бизнес среща. 
 
Каканашева толкова лично е приела тази кауза, че нищо чудно скоро да основе фондация за бездомни животниКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
999
Преди 1 година
0
смени пиара, мегче, не важите с тези истории тип "уикенд" от 2004
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени