Мегз и Александра Богданска се подиграват на ром (Скандални кадри)

https://hotarena.net/laifstail/megz-i-aleksandra-bogdanska-se-podigravat-na-rom HotArena.net
Мегз и Александра Богданска се подиграват на ром (Скандални кадри)
Мегз за пореден път скандализира и разбуни духовете с поведението си, видя HotArena.


Дизайнерката пусна ново видео в профила си в социалните мрежи с трогателно послание: 


\"За един богат на гордост и сърце човек


...казват, че щедростта се определя от това колко нямаш. И че е благородно, но сякаш по-лесно да дадеш когато когато портмонето ти е пълно. Как се нарича, обаче, силата да предпочиташ да дадеш вместо да вземеш когато нямаш ... ??\"


Клипчето започва с това как тя говори със спрял я на улицата човек пред нейния собствен магазин. Изглежда мъжът е спрял Мегз и тя е помислила, че иска пари и тя предлага да му даде.


Мъжът, обаче, твърдо отказва и предлага той да даде пари като вади две банкноти от по 100лв. Мегз се смее през цялото време и му казва \"Браво, щом имаш пари значи работиш. Работи още, за да изкараш още\". Мъжът праща целувки на Мегз, а тя изглежда се притесни и затвори вратата. През цялото време моделката Алекс Богданска снима и суфлира с коментари. 


Клипът е публикуван едва преди половин-един час, а в страницата на марката на Каканашева негативните коментари валят като порой. Последователите й приеха постъпката на двете красавици като унижение към момчето и линчът към тях не закъсня. \"Много сте прости\", \"Как не ви е срам да унижавате момчето\", \" Браво на момчето, че той ви предложи пари\", \"кифли\" и още много подобни.


Изглежда дори когато се опитва да помогне първата ни дизайнерка остава неразбрана. Вие какво мислите благородство или подигравка е постъпката й? 

10 Коментара

Galla

преди 6 години

Gleda choveka s nasmeshka typa patka

Коментирай

Тъпаци

преди 6 години

И църква да направи пак ще намерите за какво да я захапете

Коментирай

Болно момиче

преди 6 години

Колко е тъжна и нещастна тази Меги. Пишат се глпости (платени) в няколко сайта и тя си мисли, че е звезда. Направте блиц на улицата и питайте хората коя е тази шивачка. Никой не знае....

Коментирай

90.60.90

преди 6 години

Ееееее всеки ден !!!! Не мога да заспя ако не ми я натрапите тази. Всеки ден все за нея трябва да четем. Онзи ден четох във вестника, че била с големия Маргин. После цяла седмица саитовете ни занимават с влизането и в Брадара. За капак и в социалните мрежи е само тя... моля ви не правете това бездарно същество новата Николета

Коментирай

Грр

преди 6 години

Това същество наистина е с психични отклонения...шивачка ли си , духачка ли си , никой не го интересува дарлинг... ако имаш наистина бизнес, сериозен, няма да занимаваш хората с безкрайната ти простота, евтино момиче.. пацо от биг брадър в женски вариант- тоя кретен беше готов на всичко само за да го има в публичното оространство, така и тази психясала коза, която си поръчва статии, гад мръсна

Коментирай

Маргините

преди 6 години

На маргините със снимки на пенисите им е била... кукурашева иска да има нотка на ъндърграунд около нея- около тоя евтин раковски оарцал и си пуска слухове, плаща си статии , соря да фантазира за сина на Доган и сега е превключила на Маргините, Маджо, Бойко Борисов, Волен Сидеров :ДДДД даже и Георги Илиев :ДДДД евтина жено,това не ти помага да убедиш някой, че си успяла или, че някой се интересува от теб, а показва колко си зле- умствено, ти си един клоун , така като пищова, тигрова и сие... парцал раздран, наеми си качествен пиар, утрепка

Коментирай

Miglina

преди 6 години

Кой хапе тупата евтина шивачка, която е посмешище и се навира като сляпа да си плаща статии, глиган прост

Коментирай

Asdg

преди 6 години

Това момче обикаля в Студентски град от години и всички в района го познават. То е с психични отклонения и всеки, прекарал известно време в квартала го знае. Жалко!

Коментирай

мишка

преди 6 години

Когато те снимат-буташ пари.Ох,колко си крехка,невинна и добра.Обаче зимата остави момичетата от варненския ти магазин без заплати и работа и ги изпъди,като мръсни котета,понеже не си си плащала наема с месеци.Мишкарка фалшива...цвиленето ти се отдава обаче,признала съм те !!!

Коментирай

Петя

преди 6 години

Ама защо само злоба и гадости се пишат.Как пък не прочетох нещо хубаво за някой успял ,на всички ни има по нещо,но защо винаги трябва да се търсисят само лошите неща в един човек.Мегз е успяла благодарение на неиния талант,упоритост и честност.Тя работи и не чака нищо наготово,затова злобата е такава.Браво Мегз !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.