Мегз от „Къртицата“ покори Кан с три рокли

https://hotarena.net/laifstail/megz-ot-karticata-pokori-kan-s-tri-rokli HotArena.net
Мегз от „Къртицата“ покори Кан с три рокли
Първото ни запознаване с Миглена Каканашева бе чрез малкия екран, когато преди близо пет години тя за крехките си 42 килограма, показа невиждано мъжество и сила в риалити формата \"Къртицата\".

Още тогава даде заявка, че е личност, която има ясна визи за бъдещето си и сякаш прозираше, че чрез участието си тя следва своя лична мисия. Това се потвърди днес, когато амбициите на миньончето да развие модния си бранд стигнаха чак до червения килим на филмовия фестивал в Кан. 
 
Когато тя осъзнава, че все още няма световна звезда, която да облече в свой модел, решава, че тя сама ще стъпи на кралската пътека и ще покаже творчеството си на света. Така и стана - само преди дни Мегз се завърна от френската ривиера, щастлива, удовлетворена и пълна с впечатления.
 
\"Много съм щастлива и впечатлена! Ще опиша емоциите си по следния начин, чувствах се, сякаш някой ми беше дал с малка лъжичка да опитам от живота, за който се готвя, откакто се помня! Искам да виждам дрехите на марката ми на такива събития. Аз самата за първи път се чувствах на правилното място!\", с огромна емоция споделя пред сп. Story  Мегз за преживяното в Кан.
 
Тя прекара в Кан няколко незабравими дни, през които успя да присъства на две филмови премиери и да усети от харизмата на утвърдени филмови звезди. Тя бе сред първите, които аплодираха Шарлийз Терон, за ролята й във филма The last face, на режисьора Шон Пен. Като истинска вип персона, изгледа от първия ред и модното събитие Red Carpet Cannes 2016, което се състоя в Carlton Hotel.  
 
За своите появи пък, Меги бе заложила на личния си стил, създавайки три невероятни модела, с които остави своята следа на Cannes 2016.

18 Коментара

blabla

преди 7 години

Tazi e adski smeshna.Napravo predizvikva syjalenie s napynite si.Jalka kartinka.Ochakva se sega 100 komentara ot neq samata kolko e strashna,pechena,luta,vziskatelna,rabotliva,ambiciozna i t.n. NQMAM DUMI

Коментирай

Мегс

преди 7 години

Ауууу, в синята рокля е направо покъртителна ! Зловещо изглежда , никакъв секс , само ти иде да я натъпчеш с храна

Коментирай

MИТЬО 28см.

преди 7 години

Аууу..Скрий се ,ма Крокодил..Те и роклите като тебе..Кой ще купува таз синтетека..Пфууу..Стига ни занимавайте с таз пародия на дизайнер..

Коментирай

Кекс

преди 7 години

Ама хора това са колажиииии хохохохохоххохохо тоя не е в час

Коментирай

mimi

преди 7 години

Roklite sa ujasni a megi da se oblicha edin pat svestno che tiq neinite drehi i stoqt ujasno

Коментирай

варна

преди 7 години

Поне да се беше усмихнала малко....видяла червен мокет и решила да се снима...хахаха,ама усмихни се ,ма девойко...оппп,не можеш ,щото си много зъбата...с Жи-класата ли отиде до Кан???хохохохохохо....

Коментирай

варна

преди 7 години

а последната рокля-бежовата не е за тебе....като имаш малък бюст-не трябва да обличаш такива деколтета...уж си дизайнер...пфуууу...

Коментирай

тц тц тц

преди 7 години

това рокли ли са или някакви метнати грозни и увиснали парцали върху едно още по-грозно зъбато чучело

Коментирай

Анна

преди 7 години

Пък и увиснал..... Малък и увиснал :-DDD

Коментирай

Леле Мале

преди 7 години

Отврат, грозни базарски парцали и нескопосани колажи са въпросните "снимки". Особено си личи на снимката с черната рокля при дясната ръка. Тази е такова страшилище дефектно, че не е истина! Отвратителни дрехи, а тя като "модел" е потрес, уж слаба а висят някакви гадни кожи, жили и цицета. Имам чувстмото че главата ще ѝ падне от тежестта на тия зъбАци! А бе да си плюем в пазвата против уплах!

Коментирай

devil

преди 7 години

толкова е покорила Кан с тези рокли, че сама си ги носи

Коментирай

123

преди 7 години

Мегз от Къртицата да започва да яде повече, че прилича на недохранена циганка! В Кан присъстваха най-красивите и успели жени в света с невероятни тоалети и стил, това убито същество само е обикаляло около тях, за да си направи снимки, после като се върне на село в разни писания пълни с правописни грешки да я превъзнасят!

Коментирай

преди 7 години

Имам една престилка от баба, черна е на розови рози бродирани със зелени листа. Спомен ми е от нея, харесвам си я. Все едно нея гледам на Мегито на роклата. Хубава престилка е, ама не е за Кан все пак... Само хурката и липсва на Мега.

Коментирай

Сладуредка

преди 7 години

Митьо, недей така. Не е виновно момичето че така се е родило. Купуват ги, повярвай ми, скъсват се да ги търсят и ще ти кажа защо: цената и визията, в момента това е актуално и се търси сред младите. Откъде знам ли? Продавала съм техните дрехи. Реално и онлайн, побъркват се за Мегз.

Коментирай

Сладуредка

преди 7 години

Вижте, не знам за Кан но тук, в родната ни страна, тези дрехи страшно много се харесват и бързо се разграбват. Откъде знам ли? Ами продавала съм ги. Най-важното е цената. Никоя фирма в Б-я не може да ти ушие бална рокля от дантела за 45-50 лв, за ежедневните дрехи да не говорим. Това е много правилен маркетингов подход към младите хора в Б-я, които са техните клиенти, заслужаващ не завист, а уважение. Не им правя реклама /вече не работя с тях/, но като човек който продава дрехи вече 17 години какво ли не съм видяла. Такъв стремглав успех за толкова кратко време няма българска фирма която да е постигнала.Някои дето много се изхвърля вече ги няма на пазара. Не се присмивайте на момичето. Младо момиче, с толкова бърз успех. Мисля че подхода е правилен и фирмата я очаква много светло бъдеще. Само който е писал статията, която е рекламна е забравил да сложи анкъра към сайта. Вижте колко хора са прочели статията. Това ако не е успешна реклама....

Коментирай

Сладуредка

преди 7 години

А, не е вярно това....На ден продава около 10 бр от всеки от тези модела и като поръчка получава още толкова, че не смогва. Знам, повярвай ми.

Коментирай

До Сладуредка - Мегз

преди 7 години

Тези парцали ги купуват само най-изпадналите и лишени от вкус жени! Евтини материи и грозни кройки, така типични за "великата" дизайнерка айахахаххаха ТИ ЛИ НЯМА ДА ЗНАЕШ, МЕГИ? Или може би трябва да те наричам Сладуредка????:))))))

Коментирай

Крис...

преди 7 години

Чета различни мнения и се питам...толкова невеж,злобен, завислив,дисконфортен в изрази е българина?... Аплаузи за тази талантлива българска дизайнерка...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.