Мегз от „Къртицата“ се подигра на конкуренцията

https://hotarena.net/laifstail/megz-ot-karticata-se-podigra-na-konkurenciiata HotArena.net
Мегз от „Къртицата“ се подигра на конкуренцията
До този момент, Миглена Каканашева, по-известна като Мегз от риалити формата \"Къртицата\", никога не е влизала в конфликт с конкуренцията. Тя дори винаги е твърдяла, че на практика такава няма, защото е единствената, която продава дрехи, евтини, колкото един обяд - това е и слогана на модния й бранд.


Този път обаче, волно или неволно, тя подразни другите модни марки като позира върху огромните купища от платове, които са й необходими да изпълни многобройните поръчки към нея. Нещо, което малки модни марки, като на Златка Райкова, например, и други новоизгрели дизайнер, едва ли някога ще видят.


Меги публикува скандалния кадър с многозначителен статус, от който не се разбира до кой е адресирано посланието й, дали до конкуренцията или до настоящия избраник на сърцето й: \"Няма връх достатъчно висок, за да ме отдалечи от това, което искам\".


Близки до амбициозното миньонче разкриват, че скоро й предстои грандиозна международна изява.

9 Коментара

mimi

преди 7 години

Taq s tiq dripi da hodi da se gramne ujasni drehi hora ne gi kupuvaite na taq boklucite vsichko izglejda kato vtora upotreba che e

Коментирай

Вярно!

преди 7 години

Продуктите на госпожата абсолютно не могат да се отъждествят с дрехи... Парцали ,които и без пари да ми ги дават никога не бих ги взела ! За бога ,коя жена би се наказала с тях :D

Коментирай

Ива

преди 7 години

Това са нааай-нискокачествените дрехи, които съм виждала през живота си. Срам ме е дори, че стъпих в магазина й във Варна, подлъгана от лъскавите снимки в сайта.

Коментирай

vens

преди 7 години

Мегз от „Къртицата“ да се чете Мегъз от „Кртицата“

Коментирай

Йоанна

преди 7 години

Живея в чужбина и тук никой не е чувал за тази велика дизайнерка...А дрехите и са евтин и ниско качествен боклук..

Коментирай

Preslavka

преди 7 години

Snekko нямат конкуренция-те произвеждат най-евтината конфекция,която спокойно може да конкурира МегЗ като качество,а за цени да не говорим.Просто Мегз има добра маркетинг стратегия и широка реклама.АКо тя сама постига този успех-браво,ама дали не е всъщност добра 'перачка' на пари?!

Коментирай

Големи смешници тук!

преди 7 години

Като типични българи проявихте най-българската черта - ЗАВИСТТА! Меги винаги гледа в собствената си паница и е амбициозна, млада дама, която работи като луда и е направила всичко сама! Посланието би трябвало да ви нахъсва и вас да се вземете в ръце, вместо да злословите. Нищо подигравателно не виждам тук! Вместо да похвалите един трудолюбив човек вие злобеете и завиждате. Дрехите били с ниско качесто, боклуци били, такива били. Боклуци или не Меги, инвестициите на мегз надхвърлят милион, а вие може да си плюете колкото искате. За всеки влак си има пътници и явно за нейния са доста!

Коментирай

:)

преди 7 години

Пука и на Меги има ли конкуренция или не, важното е, че печели толкова много пари! За крехката си възраст е успяла много със собствен труд и затова сега е върху лавини с платове Такова е мотото на фирмата й - "Дрехи евтини, колкото един обяд" естествено и материите няма да са с блестящо качество, всичко е според цената. Вие какво искате, да са с качестото на фирми като Версаче ли? Важното е, че всяко трето момиче в България е с дрехи на Мегз и по-добре с нейните евтини дрешки, отколкото с ментета на Плейн - любимите на кифлите!

Коментирай

преди 7 години

И аз апелирам за същото! :))))))) МеГЪЗ ахахаххахаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.