Мегз отговаря на провокацията ДАЛИ Е ЛУДА. Смаза гаврещия се с плеймейтки Боби от Стар Репортерс

4681
31 Март 2018, 10:45


Тази сутрин Мегз наруши почивката си в Тайланд, за да сподели интервю с гаврещия се с плеймейтки репортер Боби от Стар Репортерс. Боби, който редовно подиграва някоя плеймейтка за липсата на елементарни познания, срещнал Мегз на събитие.

Веднага й се нахвърлил с провокации, че е луда. Като очаквал това да бъде поредното му хитово видео с над половин милион гледания. Бързо, обаче, ударил на камък. Думата му бе взета веднага, а всеки опит за остроумие биваше попарен за секунди. Репортерът май дълбоко сбърка като взе Каканашева за поредната куха лейка, която ще подиграва. Мегз отново показа, че с нея трудно някой може да влезе в конфликт без да бъде смазан моментално. Пиперливата красавица не само, че се показа доста по-умна от репортера, ами и тотално го направи за смях като му показа какво е да си от другата страна.

Болшинството от коментиращите в собствения му видео канал защитават Мегз и обиждат него като твърдят, че най-после някой му е запушил устата.

“ Всеки плаща цената за това, което е решил да прави.
Но аз по-скоро искам да обърна внимание на друго. Хората могат да говорят много, хората могат да обиждат много и това се вижда от целия хейт срещу мен. Но никой няма да дойде да плати сметките ти или да ти даде животът, който искаш. Това може да го направиш само ти ако си достатъчно смел, за да се бориш за това, в което вярваш и ако никога не се отказваш дори понякога това да е с цената на дисбалансираност и истерия”.  Това са част от думите на Мегз. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оффффффф
преди 10 месеца
-2
Copy paste...Стига се сравнява с тия сестри бе моме!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахах
преди 11 месеца
-3
Неутрална съм към тази особа, обаче този път много на място се изказваше и наистина затапи това бледо подобие на журналист. Гледайте интервюто, после пишете. На черното бяло не може да се каже. По-скоро не ме кефят и двамата, но Мегз наистина го завря в ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светлана
преди 11 месеца
-3
Платеният Пи-Ар на този крокодил е твърде плосък , дори и след мощна редакторска намеса , сложен монтаж и Бог знае , колко дубала ... Прочее , следващия път , обяснете на субекта , че успеха на една жена се състои най-вече в това , да създаде дом , семейство и деца ... и сложете субтитри !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ani
преди 11 месеца
-5
Nyakoi lud dosega da si e priznal,che e takav?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени