Мегз пази голяма тайна! Брекети ли крие? (ВИДЕО)

https://hotarena.net/laifstail/megz-pazi-goliama-taina-breketi-li-krie HotArena.net
Мегз пази голяма тайна! Брекети ли крие? (ВИДЕО)
След напускането на къщата на Биг Брадър Каканашева се сдоби с нови гърди, напълня и започна да отделя повече време за себе си. Наш читател, обаче, ни сигнализира, че красавицата е направила още една промяна, която пази в дълбока тайна. Има вероятност Мегз да си е сложила брекети.

Ако се загледате в старите снимки и видеа на амбициозното миньонче ще видите, че постоянно е била усмихната. На новите видеа и снимки на Каканашева няма и помен от усмивка и зъбите й изобщо не се виждат.

Самата Мегз, която от седмица има собствен YouTube канал и се изживява и като влогърка сподели, че сега за пръв път от участието си в Биг Брадър се престрашава да снима. Досега не е можела да снима и това много й е липсвало, но не може да сподели на феновете си защо е спряла видеата. 
Най-вероятно Мегз е искала да скрие точно брекетите.  До скоро Каканашева правеше и някои странни тикове с устата си на кратките си истории в инстаграм. Тя облизваше често устните си, което обикновено е страничен ефект точно през първите месеци от слагането на брекети докато се свикне с тях.

Ако наистина носи брекети, поведението на Мегз в тази ситуация е много странно, защото тя винаги е споделяла и най-съкровените си тайни с феновете си. Явно много се срамува и затова го крие.

Във видеото по-долу може да видите как Мегз вече не отваря устата си докато говори, за да крие брекетите. 


15 Коментара

tctc

преди 5 години

kvi breketi kato tq e s faseti, nai mnogo novi da si e slojila shtoto beshe kato bobur

Коментирай

Оф много сте прости

преди 5 години

И какво пречат фасетите за брекети??? Мегз винаги е имала прави, хубави зъби. Челюстта и е издадена напред. Може за нея да носи брекети. Образовайте се - казва се ортодонтия

Коментирай

Умри

преди 5 години

Ей тая не спря да пръска пари за тъпотии. Окей да приемем, че и тъпата захапка ще си оправиш! Оккккккк и първа красавица да станеш пак ще те мрази всеки, защото е много лесно да се разхубавяваш с пари!!!!

Коментирай

34

преди 5 години

Chudeh se zashto naposledyk mi e taka simpatichna, qvno zashtoto nai posle shte mahne taq konska zahapka. Lichi si che i se e popribralo cheneto

Коментирай

Funki

преди 5 години

Kviii breketi taz e s faseti zatova izglejda tolkova izkustveno v ustata we

Коментирай

Грешка

преди 5 години

Е на първата снимка зъбите и са идеално прави и бели. Не схващам защо да носи брекети??? Или първата снимка е СЕГА

Коментирай

Обичам те Меги

преди 5 години

Много ми е интересно тея където я хейтят на тема зъби, сега за какво ще я хейтят????? Ето тя си сложи брекети, ами вие с какво се променихте????? Меги, винаги съм те харесвала. Нямаше нужда, ти си прекрасна!

Коментирай

Shok

преди 5 години

Malko mi e stranna cqlata istoriq. Edni faseti struvat okolo 35k. Zashto shte dadesh 35k I posle shte si slojish breketi?? Struva mi se maloumno.

Коментирай

Чай че смятам

преди 5 години

Ако приемем че новината е вярна. Ортодонтията струва в най-бюджетната си форма, която не вярвам Миглена да е избрала, 15к. Фасети - 35к. Тая е вкарала 50 бона в устата си ли бе??????

Коментирай

опа :)

преди 5 години

Ти да не си онази дето искаше ангел да и става? Ние не се променихме като цяло с нищо, нормали хора сме си.... нямаме отклонение от нормата, както твоя идол и така.. четем си тъпите статий всекидневно, а ти как си?

Коментирай

Горката ти, обичаш пълен психопат!

преди 5 години

Ние сме красиви по рождение и нямаме нужда от изкуствени подобрители, за да изглеждаме добре и да пръскаме чар! Бобъра Курувашева никога няма да бъде красива и тя много добре го знае. Липсва и харизма, тя не се постига с пластични операции и брекети. Човек се променя през целият си живот, явно си доста ограничена щом задаваш подобни дебилни въпроси.

Коментирай

Светлана

преди 5 години

Всеки травестит крие мъжкия си полов орган ... Едва ли МЕГВГЪЗЪ крие нещо по - различно !

Коментирай

Alina

преди 5 години

Az pyk q vidqh v Plovdiv weekenda i hora na jivo e 1000pyti po hubava. Ne che na snimki ne è hubava. Za men i na snimki e mnogo hubava. No samata i energiq. Tochno za harizma govorq - samo kato q vidish i te privlicha i e tolkova zemna. Snima se s tolkova hora - edna stypka ne mojeshe da napravi bez snimka i s vsichki beshe mnogo mila.

Коментирай

МеКГъз

преди 5 години

И аз съм я виждала на живо - грозна, лишена от чар и харизма женица, която на всичкото отгоре има психични и говорни проблеми. Не знам за каква харизма говориш, но при нея няма и наченки за такава. Колкото е тъпа, толкова и отблъскаваща!

Коментирай

Стига с тая селска пръчка

преди 5 години

Кой идиот нарича тази препарирана пуйка красива? Тя е хубава колкото е бизнес дама!!! Чула,че "на София" е по хубу от Раковски - хоп - и тук! Какви дрехи, какви 5 лева - срам!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.