Мегз по-нагла от всякога! Вижте как шантажира ВИП Брадър

https://hotarena.net/pod-pricel/megz-po-nagla-ot-vsiakoga-vijte-kak-shantajira-vip-bradar HotArena.net
Мегз по-нагла от всякога! Вижте как шантажира ВИП Брадър
Една от най-упоритите клюки за предстоящия сезон на ВИП изданието на Големия Брат е, че най-после ще видим вътре топ дизайнерката Мегз.

Припомняме, че Каканашева преговаряше с продуцентите на предаването още миналата година. Тогава тя ги побърка с какви ли не претенции като отделна стая, право да вижда мъжа на сърцето си веднъж седмично, право да работи от къщата, както и купища глезотии като гъши дроб, хайвер, морски дарове, без които красавицата не можела да издържи.

В крайна сметка не видяхме Мегз в къщата, защото буквално в момента на подписването, 2 седмици преди старта заявила на продуцентите, че иска да влезе по-късно, защото не смогва с работата си. Големият брат не можа да изтърпи безкрайния шантаж на първата ни дизайнерка и й отказа. А тя от гордост се заинати, отказа над 100 бона и действително не влезе. 
 
Дочухме, че сагата продължава и този сезон, но този път Мегз е 10 пъти по-нагла в исканията си. Каканашева е много хитра и осъзнава колко е популярна в момента и гледа да изцеди продуцентите на макс преди да даде златния си подпис. Дотук звучи нормално - интересът определя цената. НО ако на друга нормална звезда голям хонорар и нормални прищявки като грим, коса, храна, излизания щяха да й стигнат.

То явно Мегз си мисли, че е безценна и иска целият сценарии да се върти около нейното удобство.  Каканашева разбрала, че продуцентите й готвят изненада и че ще я накарат да живее с бившото гадже на мъжа до нея. За никого не е тайна, че Мегз раздели Гергана Малкоданска и политическия наследник Демир Доган. Каканашева била повече от категорична, че ВИП Брадър трябва да избере или нея или красивата синоптичка. Искала подсигуряваща клауза с огромно обещетение и право да напусне къщата ако Гери е вътре. 
 
От ВИП Брадър са бесни на дизайнерката, заради наглостта да се опитва да ги контролира. От една страна тя е едно от най-нашумелите лица, които не са участвали във формата до момента. Освен това тя предизвиква огромни реакции към себе си - критики и защити и веднага ще вдигне рейтинга до небето както в Черешката. От друга - на никой досега не е разрешавано да цензурира пъклените планове на скандалното реалити. 
 
Предстой да видим какво ще се случи. Ако ВИП Брадър и Мегз намерят пресечена точка, пиперливият й нрав ще превърне този сезон в един от най-интересните досега. 

13 Коментара

Mони

преди 6 години

МЕГС,ДЕТО КАТО ВИДИ ЛЪСКАВ АВТОМОБИЛ ПО УЛИЦАТА И ЩЕ СИ СЧУПИ ВРАТЛЕТО! ТО ПОВЕЧЕТО МИНДИЛИ САМО ПО КОЛИ СЕ ЗАГЛЕЖДАТ!

Коментирай

баце роман

преди 6 години

Пише се '' изискВания '' та чаК и с черни букви сте го направили . ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ НЯКОГА ДАЛИ ЩЕ НАПИШЕТЕ СТАТИЯ КОЯТО ДА НЯМА ГРЕШКИ

Коментирай

ro

преди 6 години

Предстой? Редокторе, имате ли завършен ПЪРВИ КЛАС?

Коментирай

Малко не се връзва

преди 6 години

Точно Мегз ли където кара Г класа ще се оглежда по лъскави коли. И защо да ги гледа като нейната е по лъскава

Коментирай

A za slava li da vleze be mindili

преди 6 години

A za bez pari li da vleze be redaktorite. Aide molq vi se tq veche e postignala neshto za bez pari da vlizat kovrite

Коментирай

Porednata preuvelichena istoriq

преди 6 години

Kak ne vi e sram da pishete podobni neshta za Megi. Otkakti sledq videata I razbrah che vsichki jylti saitove samo si izmislqt. Tq e tolkova polijitelna chista I iskrena. Zasramete se

Коментирай

Ужас

преди 6 години

Надута фльорца на всичкото от горе и много грозно с обратна захапка в черешката се изложи тотално абсурдно е да не знае кой зеленчук какво представлява или как изглежда и каква била разликата м/у стар и пресен ужас фукла с чужди пари!!!

Коментирай

Aliexpress

преди 6 години

Ти пък и ти! Дива селянка, израснала в двора на баба си в Раковски, няма да познава зеленчуците. Що и се връзвате на циркаджилъците?

Коментирай

Radvai se dokato mojesh

преди 6 години

Tq da dyrji Demircho che izchezne li toi vArno shte se oglejda kato ciganche po vsqka kola. Ot visoko tejko se pada. A edin den shte padne i tq nqma cql jivot da e mlada- togava shte se sboguva s carskiq jivot koito vodi

Коментирай

Целувай ръка и се моли да не те зарежат

преди 6 години

Не я бъркайте с другите държанки. Това изчадие е толкова хитро и пресметливо. С темпото, с което гради с парите на Доган докато остарее вече самата тя ще има достатъчно пари. Много ми е интересно как се отваря отнищото сайт с над 200 артикула. Това е инвестиция минимум 100 200 хиляди. Имала по 1000 поръчки на ден и се кефи във видеото. Браво похвално е, но ако не беше дядо Доган откъде мила Меги щяха да ти кацнат 10тина контейнера. Свеждай главата и се кланяй на това семейство, че без тях щеше да си никоя!!!

Коментирай

Едва ли

преди 6 години

Демир трябва да е много възпитано и търпеливо момче, щом досега не е изревал, че Миглена си прави ПР на негов гръб. Силно се съмнявам да има нещо общо с нея, той може да си позволи класни жени.

Коментирай

Miro

преди 6 години

Koq e taq Megz be,4e v posledno vreme vse i sreshtam konskata mutra navsqkude!

Коментирай

Hahahahah Megz

преди 6 години

Miglena nikoga ne e imala obshto s Demir.Znam go ot purva ruka

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.