МЕГЗ подкара ферари

https://hotarena.net/lubopitno/megz-podkara-ferari HotArena.net
МЕГЗ подкара ферари
Малко родни звезди могат да се похвалят с живота на първата ни дизайнерка Мегз.

Макар и рядко намираща време да живее от уж постоянно работене , когато реши да го направи, Каканашева го прави така че всеки да й завиди. Мегз се появи в лъскаво заведение на морето този уикенд с зашеметяваща дълга рокля, която цепка не скриваше много от краката й. А деколтето, типично в нейн стил, бе почти до пъпа. Черешката на тортата обаче беше ултра модерното червено ферари, с което красавицата пристигна.

Всички гости на заведението се обърнаха когато мощният звяр паркира с много ръмжене. Но когато от колата слезе толкова малката на ръст и нежна Меги в тоалет като на холивудска принцеса всички останаха с отворени усти. Каканашева влезе в заведението, позабавлява се със свои приятели и си тръгна без драми поне този път.

Злите езици веднага коментираха, че колата не е на Мегз. Тя не би сменила Г класата си с толкова спортен и неудобен автомобил. А и само ден по-рано качи видео  от нея след интервю с Венета Райкова.

Запознати коментират, че няколко пъти са засичали с тази кола Доган младши и че политическият наследник най-вероятно я е дал на любимата си да се позабавлява за уикенда. Припомняме, че Демир глези Каканашева буквално с каквото си поиска, но нейните искания обикновено са свързани с бизнесите й. Едва ли дори той е толкова щедър да й подари за по-малко от година втори мега луксозен автомобил.

13 Коментара

IVAN

преди 6 години

Това е такъв урунгел,че не мога да разбера какво ни го натрапвате!

Коментирай

Катя

преди 6 години

Не е първата ни дизайнерка още по-малко е красавица!

Коментирай

kokona

преди 6 години

Nishto protiv gospoja Ali expres, no zashto na chovek koito oficialno tyrguva s kitaiski produkti i drehi lepite etiketi "Pyrvi dizainer" i t.n Dori prodajniqt Liubomir Stoikov koito uj nagrajdava bylgarski dizaineri i prodade nqkakva nagrada.Nqma losho da pecheli ot kitaiski stoki no zashto balamosvate horata i pishete prostotii.Vsichko v tazi dyrjava e adski falshivo i smeshno.Elita, novinite,nagradite, vipovete .predavaniqta koito sa evtino rejisirani v stil seir i t.n.

Коментирай

Ujas

преди 6 години

Golemi bogatashki s chujdi pari golqma gordost sig nqma i edno chervilo kupeno s neini pari i nqma nishto sobstveno neino a za vanshniqt i vid da ne govorim plashi i Gargata neka i govora da propusnem che stava strashno.

Коментирай

yuj

преди 6 години

Стига с това плашило с китайските боклуци,иска и се да е глезена ама на никой луд не ще да е звеме хаах всеки вика вземи е ти

Коментирай

Мхм

преди 6 години

Не мисля, че Миглена пазарува от aliexpres, предвид,че я засичам често в Илиянци - първа база.

Коментирай

Prechiye i da si broi parite

преди 6 години

Tq si kara Ferrarito I G klasata prodava kato Luda a vie govorete . Vqtyryt vi slusha.

Коментирай

завист

преди 6 години

Ей завистлив народ - защо не постигнете първо нещо и тогава да говорите. За една година това момиче сложи всички в малкия си джоб. Аз пък и се кефя! Ако е много лесно, защо не го направите и вие ами работите за по 600лв!!! Завистта е факт!

Коментирай

Ne sadete tolkova kraino

преди 6 години

Tyrsih i neshtata v Alibaba no povecheto gi nqma ili razlikata V cenata e tolkova malka che ne si zaslujava da chakash mesec za 1lv po evtini. Ot drugi saitove kitaiski i turski pazaruva na edro qvno. A na Ilienci sa skladovite bazi na nai golqmoto Kitaisko Cargo v BG. Govori se che vsqka sedmica osvobojdava konteineri. Mn para e nalqta. No v kraina smetka nishto che go otvori s chujdi pari, nali sama si go razrabotva. I tova ne e malko!

Коментирай

smqtai

преди 6 години

i karuca s ko4 i magare da podkrapa prez k.ra mi qnko e za toz kilikandzer

Коментирай

Хм

преди 6 години

Тази много ми падна в очите с китайските козметични боклуци и правописните грешки навсякъде, а клиповете й как се мацоти са много зле. И това наричате човек с вкус.... Сори, но това е липса на вкус и класа.

Коментирай

Gembala

преди 6 години

Ostavete Megz na Mira pone si iskarva pari i sama si kupuva Narkoticite

Коментирай

Джони

преди 6 години

Трябва да си много глуповат, за да мислиш , че това е постигнато с честен труд.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.