Мегз показа истинското си лице

9389
30 Септември 2017, 11:42


Миглена Каканашева - Мегз, която години наред медиите хулиха, а през последните седмици предубедени, съквартирантите я бомбандираха с обиди и неприязън, най-сетне показа своята същност.

Военната мисия, която Big Brother възложи на участниците бе преломният момент, в който Мегз демонстрира силен дух, мъжество, принципност, колегиалност и невероятна толерантност. Тя остана с часове на студа, в двора на Къщата, в знак на съпричастност към загубилите мисията - Алекс, Дание Петканов, Дани Милев, Цуни, Ваня Щерева, Маргарита Хранова и Тото.

За решението си, Шеф Петров "изля помия" върху нея, иронично наричайки я "Бог - Мегз". Тя обаче не трепна и устоя дори и на обвиненията на Мария. Час по-късно обаче, Шеф Петров съжали за грозната си необоснована постъпка и в изповедалнята на VIP Brother, призна непристойното си поведение, като стигна толкова далеч в откровенията си, че през сълзи сподели: "Обикнах Мегз, с нейната лудост, нейните фетиши. Възхищавам й се колко сила има в това тяло!"

Ето, че най-сетне Мегз успя да покаже истинското си лице и да разбие представите за себе си, както на съквартирантите, така и на аудиторията.   

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Елица
Преди 1 година
-9
И аз съм приятно изненадана. Има мнение и не се притеснява да застане срещу всички, без значение мъже или жени. А как ме дразни Мара и онова цицестото русо плашило.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Victoria
Преди 1 година
-8
Мисля че е пълна откачалка (психопат) на моменти явно се осеща.че е влезнала вкъщата и трябва да прави добро впечатление,но в фона на играта и до момента прави впечатлението на силно побъркан човек.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха-ха
Преди 1 година
-5
А пък за теб направо се Осеща колко си тъпа и проста, без да си ВЛЕЗНАЛА в къщата! Всяка простачка явно се чуства длъжна да сподели словесната си диария. Аман!
Не, точно там се показват в истинския си блясък :D
Преди 1 година
-23
и аз съм приятно изненадана от нея!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Саша
Преди 1 година
-12
Изглежда много добра в Брадъра,но дали не е игра.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Курувашева
Преди 1 година
-4
Кой бобъра ли бе?!? Тоя смахнатия къркозъбел, който всички осмиват , ма на нея си е гот да е новата Тигрова , гадост и зараза ... и в брадъра всички забелязаха как всяко едно действие е с цел да я има някъде, с цел да се навира тоя клоун грозен бездарен
pfff
Преди 1 година
-4
Жалко, че не можа да покаже същото разбиране и към момичетата й от магазина във Варна, които накара да работят в най тежките зимни условия при неработещи климатици и по време на зима затвори магазина като ги принуди да изпразнят те целия магазин и не им плащаше заплатите месеци наред и освен това ги принуди да подпишат, че напускат сами за да не им плати обезщетение... Бизнесдамата, която претендира че е толкова богата нямаше пари да плати наемите си и я принудиха да затвори магазина.... Цялата доброта, която показва е фалшива! Къде беше, когато служителките й мръзнеха в магазина и се прибираха в 7:30 от работа в най - големите виелици, а дори моловете затваряха в 5 ???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
едва ли
Преди 1 година
-26
ще срещна доволен работник в България - тия са толкова мързеливи... ако може да получават заплата докато спят, ще е екстра :D
Fakt
Преди 1 година
0
От тая откачалка живееща за това да се прави намякаква, нищо , че от самолет и личи , че е един неземно прост, ощърбен къркозъбел... бизнес имала тя , некадърнице- ставаш само да се излагаш по нета грозотио мършава
123
Преди 1 година
-19
Показа силен характер и съпричатност към другите. Този дебел шеф като го вдигнаха, за да се прехвърли, защо не го е срам че е мамил. Нито един отбор не заслужаваше победата. Всички вътре мислят само за личната угода и пълния си тумбак, показват се като фурнаджийски лопати. Мария ще ходи да се кара на Мегз да влиза да чисти, а тя първа тръгна да сваля знамето като чу че ще намалят бюджета с 10%.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени