Мегз показа как убиват по брутален начин кучета в Елин Пелин

https://hotarena.net/laifstail/megz-pokaza-kak-ubivat-po-brutalen-nachin-kucheta-v-elin-pelin HotArena.net
Мегз показа как убиват по брутален начин кучета в Елин Пелин

В Елин Пелин от години тровят с антифриз бездомните кучета. За този огромен проблем сигнализира дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз в своя влог „Дреме ми“. Тя представи 25-годишната Любослава, която разказа от първо лице скандалната реалност в близкия до столицата град и предостави потресаващи кадри, на които се вижда как умират кучетата.

 

По думите й в Елин Пелин било традиция преди началото на зимния период да бъдат избивани бездомните животни. Тя е категорична, че това е дело на един и същ човек, а полицията не взимала адекватно отношение. 

 

Тровенето ставало по един и същ начин - до кофите за боклук в чинии се поставя хляб, напоен с антифриз. На кадрите, заснети от Любослава, се вижда как кучетата се гърчат и умират в адски мъки. Това е изключително опасно и за хората, тъй като има много бездомници, които се хранят с храна от кофите. Подобни действия били практика в много градове.

 

Любослава се грижи за няколко бездомни кучета, които е приютила в дома си. В тях вижда добротата, която не може да открие в хората. 

 

Мегз призова потресаващите кадри да се споделят, за да достигнат до повече хора и ресорните институции. Също да се създаде социална информираност и отговорност. Общинските администрации имали инструмент, с който да се справят с огромния проблем. Съществуват програми, по които трябва бездомните кучета да се кастрират, ваксинират и да се сложат марки на ушите им. След това да се върнат в естествената им среда. По този начин няма да бъдат опасни и няма как да заразят никого. Така вместо хората да ги агресираме, може да им се радваме.


10 Коментара

:( М

преди 6 години

ОФФФ КОЛКО Е ГРОЗНА !

Коментирай

баце роман

преди 6 години

Ххахахаха Любославчето стара бръмчалка в София и играе на дебело . Едвали се е докосвала до Елин Пелин и знае за кучета и т.н. Като и гледам хилуорона в устата и дрехите ми се струва ,че е леко нагласено само ЛЕКО .

Коментирай

РОБЕРТО ЕНРИКЕ

преди 6 години

ЛЮБОСЛАВЧЕТО Е ПЛАТЕНА МЪРША! СТРУВА 500ЛВ!! ЕДИН ПРИЯТЕЛ Я ДРОГИРА И ЮМРУК СИ ЗАВИРА В ГЪЗА Й! ТИЯ ВСИЧКИТЕ НАДРУСАШ ЛИ ГИ И ВСИЧКО СИ ПРАВИШ С ТЯХ! ТОЛКОВА СА СВАЛИЛИ ГАРДА,ЧЕ САМО ГАВРА ДА СИ ПРАВИШ С ТЯХ,НАДУТИТЕ "ВИП" ПРОСТИТУТКИ ЖАЛКИ!

Коментирай

Bravo Megi

преди 6 години

Vie samo tova li vijdate??? Nqkoi gleda li klipa kak gorkoto kuche se mychi. Bravo Megz che pokazvash podobni sluchai. Dano se vzemat merki

Коментирай

:D

преди 6 години

DA samo tova vijdame ! Mislish li che nie neznaem za sluchvashtoto se s kuchetata, pensionerite, bezrabotnite hora, lipsata na svododno obrazovanie za vsichki i t.n ?!? Prosto ima i hora, koito pomagat po nqkakuv nachin bez da se pravqt na Vasil Levski nali taka ? Tq edinstvena v BG se griji za problemite na neq i puka.. vzemete se s Megz suberete se vsichki neini privurjenici i zaminete za Kambodja da pomagate tam ! Trugnala da pravi blagotvoritelni kauzi a se oblqkla kato cheli sa q poruchali ....

Коментирай

т

преди 6 години

Нямам думи! Изверги мръсни! Как ми се ще тях да има кой да ги очисти и да ни избави от тях и да умрат те в адски мъки. Да се гавриш така с глада на едно измъчено, измръзнало животно и да се възползваш от глада му, за да го тровиш с хляб... Не мога да повярвам, че тези боклуци майка ги е раждала!

Коментирай

ani

преди 6 години

kato e tolkova sastradatelna,za6to ne pomogne na nqkoi beden,ami tragnala za pomiqri da reve! "gorkite ku4eta",deto izpohapaha masa narod! ama nali e v tzentara na vnimanie,s tiq neinI tapotii!

Коментирай

Do ani

преди 6 години

Много си проста ма лайно вмирисано и злобно научи се да пишеш неграмотницо някой да има на тебе да помогне че от злоба ще се пръснеш

Коментирай

Ami deistvaite

преди 6 години

Ami kato vijdate problemite i vie - haide napravete neshto???? Zashto samo tq pravi??

Коментирай

do anonimnata ot ani

преди 6 години

Tuk horata si davat mnenieto.Obidite sa prioritet na "vazpitani i inteligentni"simpatizantki na Miglena.NO NE AZ DALJA PARI ZA ZAPLATI!NE MEN OSADIHA ZA NEPLATENI NAEMI!NE AZ SE IZLAGAH S ISTERI4NO POVEDENIE PRED TZYALA BG.ZA UKRIVANETO NA DOHODI DA NE GOVORIM.I O6TE-NE ME MISLI,NYAMAM NUJDA NYAKOI DA MI POMAGA,AZ GO PRAVYA,NO ZA HORA,I NE PARADIRAM S TOVA!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.