Мегз се ошишка, не излиза от фитнеса

https://hotarena.net/laifstail/megz-se-oshishka-ne-izliza-ot-fitnesa HotArena.net
Мегз се ошишка, не излиза от фитнеса
Топ-дизайнерката Мегз, която в миналото постоянно беше критикувана за слабата си анорексична визия, вече не само не е болезнено слаба, ами и се е ошишкала, забеляза HotArena.

Всички последни снимки и видеа с истории в Инстаграм на Каканашева са от фитнеса. Мегз изглежда усмихната и щастлива и подскача да прави упражнения. Няма и помен от слабото, неспокойно момиче с изкуствена визия.

Първата ни дизайнерка е спряла да използва и фотошоп, защото вече не виждаме разкривени стени по снимките й, а едно здраво тяло, което дори започва да минава в графата закръглено. Ясно се вижда, че Каканашева има закръглено дупе и въпреки че наскоро махна силикона, гърдите й са хубави и естествени и нямат нищо общо с изкуствените силиконови дини на фолк певиците.

Всички последователи на дизайнерката са категорични, че драстичната й промяна е повече от положителна. Но все пак Мегз не трябва да прекалява с естественото, за да не мине в графата дебела. Самата дизайнерка е публикувала емотиконки на прасенца и мазна храна под една от снимките си във фитнеса, което явно показва осъзнаването й, че вече има нужда да го посещава.

Освен за драстичната промяна на Мегз в светските среди не спира да се шушука и за причините, които седят зад тези категорични решения на водещата ни дизайнерка. Говори се, че Каканашева усилено се опитва да забременее, но заради многото стрес и нерви в работата не успявала. Затова решила, че е време завинаги да се раздели със старото си аз и да започне да отделя повече време на себе си и най-близките си.

15 Коментара

Tina

преди 6 години

Bravo Megi, vyrvi smelo napred

Коментирай

Георги

преди 6 години

Ааааа като плъзнаха слуховете че Демир си има любовница се пресети да ражда и да се грижи

Коментирай

Dano e shtastliva pone

преди 6 години

seti li se megi che ne vsichko e pari I nagradi

Коментирай

54

преди 6 години

Breiii zad maskata imalo hubavo momiche

Коментирай

Пародия

преди 6 години

Те по принцип мега амбициозните бизнесдами, които живеят заради работата си са така - не излизат от фитнеса и цъкат селфита. Време бол имат...

Коментирай

Мишо

преди 6 години

Естествена браво

Коментирай

Da AMA ne

преди 6 години

Eeeeeeeeeee tolkova prost narod. Megz e vyv fitnesa zaradi noviq i proekt - nov sait v koito qvno shte ima sporti ekipi. Pone chetete celite statusi

Коментирай

Завист

преди 6 години

Като работеше - болно амбициозна. Сега като е решила да се погриже за личния си живот не била никаква бизнес дама. А вие съвършените кога ще сте доволни

Коментирай

Haresva mi taka

преди 6 години

estestvenoto vinagi e na moda

Коментирай

Завист друг път

преди 6 години

Глупости. Винаги съм твърдяла, че не е никаква бизнес дама, а не че е амбиция. Най-малкото, дамата като отиде да разтовари във фитнеса, ще си тренира мирно и тихо без да качва снимки.

Коментирай

Paloma

преди 6 години

Много се радвам,че модата на глистите е към своя край.Аз тук виждам една нормална жена.Ако това ви е представата за ошишкване...само Манголета още вее мършав гъз и си мисли,че е много готина.

Коментирай

Oshte malko

преди 6 години

I taq li shte razkarash kato Malkodanska Miglenche?? Shte stane i tozi pyt no vse shte se poqvi nqkoq koqto shte razkara teb I nqmam tyrpenie da procheta statiite togava. Megz reve. Megz zarqzana, vsichko se vryshta

Коментирай

Тити

преди 6 години

Тая Мегз от много отдавна не е с Двмир...сигурно повече от половин година не са заедно..Стига писали глупости

Коментирай

Cc

преди 6 години

Dzhudje grozno i bezdarno evtina prostitutka

Коментирай

Dee

преди 6 години

Да, и всичките им “бизнес срещи“ са по кафета и ресторанти. Пък и имат време за професионални прически и грим всеки ден...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.