МЕГЗ се появи по пижама и кубинки на публично място (СНИМКА)

https://hotarena.net/laifstail/megz-se-poiavi-po-pijama-i-kubinki-na-publichno-miasto HotArena.net
МЕГЗ се появи по пижама и кубинки на публично място (СНИМКА)

Топ дизайнерката МЕГЗ се появи в шокиращ вид на публично място. Каканашева лъсна в района на магазина й в Студентски град току що станала с пижама и кубинки, видя HotArena.

 

Мегз няма прическа и грим и изглежда като 10 годишна тинейджърка, която е избягала от вкъщи с каквото има на гърба си. Облеклото й не е съобразено с времето. Кой носи кубинки през лятото на 35 градуса. Да не говорим, че е неприлично да се появиш по спално бельо пред хора.

 

 

Самата дизайнерка публикува снимката в инстаграм историята си с текст: „Не си ти, когато си гладен“.

 

Изглежда Мегз е била много гладна и е тръгнала да си вземе храна без да се интересува от шокиращо странния си външен вид. Потребителите в мрежата пак побързаха да я осъдят, като написаха, че това облекло не отива на имиджа й на успяла бизнес дама. Други пък я попитаха с този дизайн ли е спечелила Златна Игла. А трети коментираха: „Липса на какъвто и да е стил и класа“.

16 Коментара

4444

преди 6 години

Много е готино,момичето!

Коментирай

Оня

преди 6 години

"10 годишна тинейджърка".... хахахахахаха, ще пукна, честно :D:D:D

Коментирай

Мегче

преди 6 години

Така й отива много! Сладка си Меги

Коментирай

катерина кокс

преди 6 години

Така по улиците си ходи маса народ,но по европейските държави,където критерия за успял човек е съвсем друг,и в никакъв случай ,когато отиваш да си купиш нещо на бързо за хапване,не те искат с тонове грим и най-модерният си и изискан тоалет!Не ви ли дойде на ум,че облеклото и кубинките на госпожицата са поредната нейна провокация,ей така за кеф на хейтърите! Не я защитавам,защото не я познавам лично,изказвам просто мнението си! Виждам обаче,че повечето хора сигурно я познават лично,та толкова не я харесват!Чакам негативни мнения,за позитивния си коментар!

Коментирай

Smeshno

преди 6 години

Tova obleklo ne e moda!!!! Kakvo mi q zashtitavate. Ne i otiva na polojenieto!!!!

Коментирай

Demir dade 5 bona

преди 6 години

Nali e nad neshtata, nali ne nosi marki. A obuvkite sa Plein i struvat 4 bona ... kato se pravish na angel spasitel moli Demir za po evtinki chipici da izglejda po skromno pred horata

Коментирай

АЗ

преди 6 години

Чудя се с таз голямата горна захапка,как ли прави френска любов на Резняка?!?Или само анално я пори....?!?!?И защо не си сложи шини-за 1 година ще и се приберат зъбите....че така много фъфли и почти нищо не се разбира,като говори....едно на ръка и ,че говора и тече по-бързо от мисълта...която на моменти никаква я няма....язък и за парите и за всичкото,дет се хвали с него...а освен с пари и продажби -има ли с какво др. да се хвали рязаната снаха?!?!?Май-не....освен,че лапа рязан уйх-друго-ЙОК!!!

Коментирай

---

преди 6 години

ne se sprqhte s tozi kozel, koi q brasne za sliva, bolen mozak

Коментирай

Гери-Марсол

преди 6 години

МЕГЗ ли си ГЪЗ ли си? Уволни си пиарката незабавно. Какви са тия глупости. Не те познавам, но образът, който ти градят е на някаква шизофреничка и ненормалница. Какъв Догана, какви 5 лева? Той дори не знае, че съществуваш. Ясно е, че не си никаква дизайнерка, а обикновена шивачка. Смени посоката, че олекваш след всяка подобна публикация....

Коментирай

браво

преди 6 години

Мислех да коментирам, но ти ми взе думите от устата!!! Много точен коментар! Аплодисменти от мен!!!!!!!!!!

Коментирай

наистина ли?????????

преди 6 години

ако това момиче е "готино", имам 1 молба към теб, прати ми линк с пример за грозно зъбато и нелицеприятно момиче, моля те! Че нещо съвсем се обърках, ама наистина - кое хубаво и кое е грозно. Сериозно!

Коментирай

Ккк

преди 6 години

За пиар и гола ще тръгне.На какво ли не са способни някои хора за да се говори за тях.

Коментирай

Offff

преди 6 години

Вие тъй ли не се сетихте че Миглена е оператор на Автоматична пералнЯ !?!??! К'ъв дизайнер к'ви успехи к'ви пет лева бе хораааа

Коментирай

G

преди 6 години

Така като четете статиите коя според вас е пиарката на Мегз? Ми естесвено че това е Мария -пиарката на другата изкуфяла патка-Николета.

Коментирай

Djorjano

преди 6 години

Miglena e ultra glupavo magare, ako si seriozna jena s ambicii i biznes ne bi izpolzvala evtin pr podhodqsh za pleimeitka ili starletka celqsht s cenata na tova da si usmivana, da izglejdash glupavo i lekovato, nelep da te ima v nqkakvo si publichno prostranstvo. Miglena kakobashiva , otvratitelna si , dali e ot pr ti ili v deistvitelnost si tolkova zle , beznadezden sluchai- gospojica Tigrova

Коментирай

Мара Горанова грознова

преди 6 години

въпросната провъзгласила се за пр-ка освен с черен пр и продукти като курволета едва ли знае как да работи по др схеми и др типажи, то самото е едно жално пачавресто кюнефе, празноглава миризливка

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.