МЕГЗ втрещи с рокля и високи токчета в планината

https://hotarena.net/laifstail/megz-vtreshti-s-roklia-i-visoki-tokcheta-v-planinata HotArena.net
МЕГЗ втрещи с рокля и високи токчета в планината
Домакин във вчерашния епизод на \"Черешката на тортата\" беше Веселин Плачков. Актьорът заведе гостите си на прекрасна вечеря в планината. Всички бяха добре подготвени с удобни дрехи и обувки, единствено Мегз правеше изключение и този път. Носителката на Златна Игла пристигна с дантелена рокля и високи токчета и втрещи всички.

Дори изключително положителният Орлин Горанов си позволи да намекне, че като успяла бизнес дама Каканашева е свикнала да лети, но е време на слезе на истинската земя.

Не знаем как го постига но Мегз успя отново да центрира цялото внимание върху себе си. Орлин Горанов се втурна да й помага и я водеше за ръка през цялото време.

За капак токчето й заседна в дървения мост и всички трябваше отново да я спасяват и да я въведат под ръка, за да не падне по стълбите. Тя грам не оцени помощта им и изглежда се засегна и избърза да репликира с най-голямото самочувствие на земята \" Мегз знае как да се качва по стълби\". Каканашева определено нямаше предвид обикновена стълба и намекваше за стълбата на живота, която тя така умело катери с успехите си.


Безспорно Мегз е противоречив образ. Всичко, което направи предизвиква хиляди критики и не малко поздравления. Тя постави рекорд в \"Черешката на тортата\" не само с най-лудото предаване, но и по зрителска активност. Нейният епизод получи над 5500 лайка, стотици споделяния и коментари. Тези на останалите участници, за сравнение, са с едва по 50-100 лайка и коментара. Имайки се предвид фурора, който Каканашева предизвика, най-вероятно есента ще я видим и в друг формат на Нова, коментират запознати. 

18 Коментара

ш

преди 6 години

много неграмотно написана статия, но най-вероятно шивачката до късна доба се е мъчила да я пише сама...

Коментирай

Kofti

преди 6 години

Shte se mine li pone edin den, bez da chetem za Michael Jackson, opa, pardon - Megi Zubatoto? Koito iska da ia vidi, shte si pusne predavaneto, niama nujda da ni prerazkazvate vseki epizod... I ot vsiaka snimka v socialnite mreji - pak statia... Aman!

Коментирай

Doni

преди 6 години

Bulgarite marzim razlichnite. Megz e populqrna I uspqla a ne e Ni Lo, nito folk furia.

Коментирай

Готина и луда

преди 6 години

Много й се кефя. Супер щура, готина и луда. Как каза на Богданска - "Гушкай ме" хахахах много искрен човек

Коментирай

ani

преди 6 години

taq totalno 6te prevarti ot bolni ambiziI!

Коментирай

То е ясно че е златна мина

преди 6 години

Ми много ясно тя им направи цялото шоу Нико Тупарев ще пребара пак няколко хилядарки с нея. Следващото е Брадъра

Коментирай

.

преди 6 години

Тази набедена дизайнерка / бизнесдама, вместо да си хаби усилията в сеири по ТВ, да вземи да си оправи e-shop-а. Такова аматьрско изпълнение не съм виждала - снимките все едно от телефона, моделите - тя, Николета, някакви трътки... Много посредствена работа. Като я гледам, менажира основно ФБ, но и за там вероятно шивачките и са по-грамотни от нея. Може и да е мило момиче, но много се излага.

Коментирай

Megz

преди 6 години

Az sym nai unikalnata jena v Bylgariq.Zavijdaite mi i me mrazete kolkoto si iskate , no az sym izvestna, krasiva i bogata a vie samo chetete za men i se draznite.Ne mojete da mi nakrivite shapkata smeshnici!!!Ne smqtam da si laikvam otdolu komentarite zashtoto ne mi se zanimava s vas.Az sym nomer edno i shte me davat navsqkyde zashtoto sym interesna a vas nikoi ne vi znae.Iskate -ne iskate shte chetete za men postoqnno

Коментирай

ццц

преди 6 години

Не е добре момичето

Коментирай

Не знае къде се намира...

преди 6 години

За пореден път е неадекватна... в този епизод изглеждаше по-нелепо и от вечерта на нейната вечеря...

Коментирай

pak az

преди 6 години

Vijdate li kak vi draznq i cykate minuscheta.Tova e starategiq i provokaciq postoqnno da govorite za men i kolejkata mi Ni Lo.Moje nito edna statiq za nas da ne e vqrna ,no pishete i chetete kato po porychka shtoto ste typi kato zadnici.Manipuliram vi vsichki zashtoto ste ovce i bezmozychni

Коментирай

kapa

преди 6 години

Gledah ia v ''4ereskata na tortata'',ami tia napravo fufli ot tazi goliama usta i mnogo grozna.

Коментирай

oleleeee

преди 6 години

Тризначките са в историята ! Тази е новата ! Само се чудя как с АлиЕкспрес се печели Златна игла....

Коментирай

ani

преди 6 години

megz,grandomanke,obarkala sam se-ti VE4E si prevartqla ot bolni ambiziI!

Коментирай

о

преди 6 години

Не е грозна и не й е голяма устата, обаче да вземе да ххапне нещо, че приличат на трите изсмуни мърши с телца на 10-годишни момченца и трите там. Има ли някоя повече от 40-45 килограма? И вика "Аз съм професионалист бе!" Ама не знае как да ходи по мост и не се усеща, че трябва да внимава да не й се заклещи токчето. Това всички жени, които редовно носим с токчета го знаем.

Коментирай

Някой

преди 6 години

Моля ви по-угодно и меко да се изразявате с коментарите за "първата ни дизайнерка"...помолих ви!!! Благодаря... От слугинажа

Коментирай

kvo e tva we

преди 6 години

DA si smenq dilara ili hapovete

Коментирай

Mumija MEGZ

преди 6 години

Tazi kak sa ja iznesli ot muzeja na mumiite v Cairo?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.