Мейзер меси питка зад решетките

1044
27 Декември 2017, 11:45


Анита Мейзер кара втора Коледа зад решетките. Скандалната мисис България, която бе осъдена за непредумишлено убийство на съпруга си - Николай Димов и подкуп на полицаи, ще лежи четири години и половина в затвора, научи HotArena.Дори и там обаче брюнетката празнува празниците и то спазвайки традициите.


Анита бе закопчана през август 2016, а съдът многократно отказа да промени мярката й заради опасност да избяга, или да се укрие.


Първоначално Мейзер се бунтуваше, плашеше със самоубийство и други, но сега е променена. С течение на времето тя се уравновеси и твърди, че е приела вече съдбата си.
„Не се чувствам виновна, всичко това е нелепо, но вече го приемам. Аз съм жертва на игрите на близките на Николай, но ще им покажа, че съм по-силна. Аз изгубих, а не те”, твърди още силиконката.Иначе, в сливенския затвор Анита се е превърнал в просветител и будител. Твърди също така, че е прегърнала Бог и се моли всяка вечер. Надежда й дават и писмата от църкви, които е получила.Освен това съкилийничките й вече гледат на нея като на тартор–учи ги на английски, на четене и писане, и ги просвещава.

От затвора разкриват, че още преди празниците Анита помолила за дребни подаръци за останалите съкилийнички. Също така искала малки иконки, които да им поднесе. „Писа и до директора на затвора, да им позволят да месят питка за Бъдни вечер и да им дадат свещи, за да се моят”, разкриват от затвора.

Междувременно Анита е твърдо убедена, че ще бъде освободена на втора инстанция. Нейният адвокат е категоричен, че няма достатъчно доказателства, че е извършила престъпление.


„Нека бъдем искрени поне на Коледа–хората дават стотици хиляди левове подкуп, хванати са с пари в ръка и ги пускат под гаранция или срещу подписка.


Слез това се отървават с условни. Непредумишленото убийство се наказва с условна... а Анита за две по 50 лв кара две години в килия. Нека всеки си направи изводите”, коментира ситуацията й, адвокатът на Анита–Петър Чалъмов.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени