Между ЛУКСА и УЖАСА: Вижте децата на босовете (СНИМКИ)

10669
11 Март 2015, 12:26


Редакторска плесница

 

Бащите им бяха страшилищата на подземния свят, а днес децата им тънат в лукс и се боят за животите си.

 

И макар повечето от наследниците на босовете дори да не си спомнят за тях, животът им е белязан от делата на бащите им, видя HotArena.

 

Родени след смъртта!

 

Децата на Тони Клюна, Косьо Самоковеца и Боби Цанков дори не са виждали бащите си. И тримата са застреляни преди децата им да се родят. Съпругата на Самоковеца ражда син само няколко месеца след неговия разстрел. Малкият не познава баща си и 12 години след смъртта му, все още не знае цялата истина за кончината му.

 

Приятелката на Тони Клюна – Нина, също пази тежки спомени за раждането на сина му. Тя се оказва бременна само няколко седмици след смъртта му. До последно майка му я тормози и отказва да приеме, че бебето може да й е внук. След направен ДНК тест и доказване на бащинството, прибира снаха си, но и до днес жената живее в страх, че ако обиди свекърва си, ще загуби не само финансовите си привилегии, но и сина си, пише Галерия.

 

Съпругата на Боби Цанков, който бе убит в центъра на София през 2010 година, ражда дъщеря – Юлия. Момиченцето така и не вижда баща си никога, тъй като той е убит само няколко седмици преди неговото раждане. Известният журналист става жертва на мафията, заради прекаленото много тайни, които знае за подземния свят. За негови убийци се сочат братя Маргини и ромският бос Сако.

 

В сянката на бащите!

 

В сянката на бащите си живеят децата на Георги Илиев, Иво Карамански и Илия Павлов. Трите деца на Георги и Мая Илиеви са осиновени, тъй като двамата правят много опити да имат деца, но без успех. Накрая Георги Илиев осиновява момиченцата Кристи и Андреа, за които се грижи с истинска всеотдайност и любов. По-късно Мая осиновява и момченце, а след смъртта на баща им, трите деца се държат далеч от обществото. Самата Мая прави опити да не се набива на очи и страни от всякакви скандали и обществени изяви.

 

Вдовицата на Илия Павлов Дарина също се оказва самотна майка на три деца. След показното убийство на съпруга й през 2003 година, Дарина избира да напусне България и се крие в Италия, тъй като се бои за живота на децата си.

 

Там тя се превръща в успешна бизнесдама, която изгражда империя за милиарди с офиси в почти цял свят. И се посвещава на децата си – дъщерята от първия брак на Илия – Венцеслава, която миналата година се омъжи, както и на собствената си дъщеря Паола и сина си Илия–Калоян, който се готви да поеме бизнес на майка си някой ден.

 

Стела Йорданова

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени