МЕЛЕ! Масов бой в къщата на ВИП Брадър! (СНИМКИ)

3849
08 Октомври 2012, 08:58


Среднощни битки се разразиха в Къщата на „ВИП Брадър“

Среднощно меле си устроиха съквартирантите във "ВИП Брадър" посред нощ. Мъжете в къщата решиха да си устроят шега с жените и ги атакуваха посред нощ. Нежната половина обаче не спеше и ги посрещна подобаващо. Люси дори бе грабнала палка, за да се защитава.

 

„Атакааа“, крещяха възбудените мачовци с надеждата да стресната съквартирантките си. По-смелите като Фънки дори се хвърлиха върху тях и ги поопипаха.

 

Ники Мартинов пръв скочи на Люси, която обаче му даде сериозен отпор. Фънки от своя страна стигна чак до леглата на Никол и Златка. Другите мъже също се опитаха да се намърдат в леглата на сънливите красавици.И доста се забавляваха в опитите си да ги уплашат, пишат от „vipbrother.bg“.

 

Дамите обаче не останаха по-назад и отвърнаха подобаващо на удара. След първоначалната битка с възглавници, те ги наобиколиха навлечени с халати и се прибраха в спалнята си.

 

„Станахме жертва на контраатака от жените“, оплака със смях Фънки. Музикантът обаче нямаше нищо против, особено след като бе имал възможност да полегне до разсъблечената Златка, преди моделката да го подгони с възглавницата си.

 

Източник: kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени