Меломани правиха див секс на живо на „Елевейшън“

3653
26 Юни 2012, 22:25


Млад мъж и жена правили див секс на „Елевейшън“. Страстните меломани се опънали насред полето в село Доброславци и не обърнали абсолютно никакво внимание на учудените погледи на околните.

 

 

Страстните маниаци потушили „пожара“ в панталоните си, отдавайки се на луди интимни игрички на музикалното събитие, което се проведе през изминалия уикенд. Любовниците били доволно почерпени и това помогнало на девойката да захвърли и дрехи, и задръжки. Без да мисли много-много, тя събула панталона си и младежът с удоволствие я обладал, пише в. „Телеграф“.

 

 

Организаторите обаче се оплакват не от интимните игри на живо, а от факта, че в неделя фестът е бил залят от фалшиви пари. Касите за обмяна на реални с фестивални пари дори затворили за няколко часа.

 

 

По време на двудневния фестивал до сериозни инциденти не се е стигнало. Само няколко души са били откарани в болница с линейки заради неадекватното им състояние.

 

 

Като цяло коментарите за събитието са положителни. Особено доволни най-вероятно са ония, които са отишли в Доброславци не само заради хубавата музика, но и заради нещо друго... 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 5 години
-2
Ето че не само на чалгаджийските концерти правят секс
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени