Месечков и Лорд Минчев имали летен романс през 2013 (Танцьорът се прави, че не го помни, СНИМКИ)

2885
24 Октомври 2014, 12:00


„Още помня какво направи миналото лято” е мотото на пуснатата във Фейсбук фотосесия на участниците във „ВИП Брадър“ лорд Евгени Минчев и танцьора Атанас Месечков, напомня HotArena.net.

 

Двамата се появиха като двойка през 2013 година на парти в бургаския мол. Те  си гукаха на едно от сепаретата, след като Минчев откри събитието, на което сам бе организатор. Никой от присъстващите не се съмняваше, че Евгени и Месечков са влюбени, предвид закачливото им отношение един към друг.

 

Специален сервитьор наливаше любимото им уиски и леко почерпани,  двамата се оттеглиха към един от морските имоти на Минчев в Слънчев бряг.

 

HotArena напомня, че в Къщата на Големия брат Месечков се правеше, че за първи път вижда известния пи ар, който обаче държеше стилно поведение към бившия си питомец. Само в качеството си на президент на Политбюро, го остави за една седмица в ТВУ-то, докато не се смили и го прие в образцовия дом. 

 

Към средата на престоя на Евгени в Къщата, Месечков започна да прави масажи на най-високо платения участник в брадъра, като в замяна получаваше мило отношение и завоалирани като вода алкохолни напитки, с които Минчев разполагаше заради властта си вътре.

 

Двамата често се усамотяваха на чардака в двора, но срещите им останаха  неизлъчвани. Тези дни излезе информация, че лорд Минчев, който се занимава с недвижими имоти у нас и в Лондон, е натрупал малко над 9 милиона лева, като това не включва имущественото му състояние тук и на Острова.

 

Възможно е меркантилният Месечков да си прави сметки да попътува с 52 годишния Евгени и да опита от луксозния живот, който пи ар-ът води. Сериозните медии публикуваха и колосалния хонорар на Евгени за участието му във „ВИП Брадър“ 250 000 лева, което го прави най-високо платената звезда на този формат за десетте му години.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!
преди 3 години
0
Месечков никога не е твърдял, че не познава Минчев! Истината е, че беше поканен на това събитие в Бургас от Минчев, който беше организатор на изложба там и използва повода да се увърта около танцьора и да ги снимат, за да има материал за такива жълтурковци като вашия сайт...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 3 години
0
V tazi darjava za da ti obarnat vnimanie trqbva da si ili pedal ili kurva!Svesnite xora ne se tcenqt...za sajalenie!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
преди 3 години
-1
И двамата са ми еднакво мазни и гнусни пе...ли!Месечков така се е изпотил от преструвки,превземки и нагаждане,че е истински отврат!Това момченце е отявлен и много неосъзнат член на Минчевата гилдия....НЕ СЕ ПОЗНАВАЛИ,ОФ СТИГА МААААА....!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени