Миа Сантова пребори рака

3320
13 Май 2015, 09:24Топ журналистката Миа Сантова направи изненадващи признания. Една от най-известните дами у нас не само е преживяла тежка загуба на дете, но и рак на щитовидната жлеза, научи HotArena.


В интервю Миа споделя, че е поредната жертва на коварната болест. Заболяла неочаквано, но след адекватно и продължително лечение се възстановила. И вече е отново във форма.


„Всичко започна преди повече от шест години. Събудих се с бучка на гърлото и почнах да ходя от лекар на лекар. Накрая професор Сечанов в София ме оперира, защото се оказа, че имам две злокачествени образувания на щитовидната жлеза“, разкрива Миа.


След отстраняването на жлезата, журналистката до живот ще е на заместваща хормонална терапия.


„Минах през толкова изпитания и страх. Ако мога да помогна на жените да преодолеят с нещо това заболяване, на драго сърце бих го направила“, казва Сантова.

Неправителствени организации за борба с рака на щитовидната жлеза дори решиха да поканят журналистката, за да бъде лице на кампанията им. „Тя е известна, красива и успяла да се пребори със заболяването жена“, казаха те.

За себе си Миа казва, че не се смята за болнава, просто й се струпват твърде много неща наведнъж. „Преди пет години стресът и нервите си казаха думата“, разкрива тя. Тогава напуска Нова телевизия, после се мести в друга медия, която продават и накрая отива в ТВ7. Вълненията и там не са малко, което пък става повод да заболее.

Преди две–три години обаче среща мъжа на живота си Светослав, с когото щастливо отглеждат малката й дъщеричка. Запознават се в самолет по време на една отпуска. Тя му дава телефона си, а после забравя за него, докато той не й се обажда.

Двамата са щастливи заедно, дори очакват дете, но в шестия месец заради лекарска грешка Миа губи бебето- „Едва преживях този период. Затова сега, когато забременях за втори път преди година, за мен това бе най-голямото чудо, което ми се е случвало.

Девет месеца не станах от леглото, толкова исках това бебе“, спомня си Сантова.

Чудото става и се ражда без проблеми малката Ида, която вече е на четири месеца. А майка й си пожелава само здраве и дълголетие с любимия мъж, за да се радва на най-голямото си съкровище.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мини
преди 3 години
0
Ето такива статии трябва да има повече във Вашия сайт!!!Не по цял ден да четем за някакви плеймейтки и фолк певици,и кой с кого си бил легнал.Това са важните неща в живота.Много се радвам,че жената се е преборила с тази болест и и пожелавам само здраве и щастие занапред.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени