Миа Сантова сменя Лора Крумова (Всичко за рокадата в Нова ТВ)

2734
29 Октомври 2017, 09:41


Миа Сантова като нищо ще се настани в овакантения стол на Лора Крумова като водеща на публицистично шоу в неделя следобед по Нова тв, разбра HotArena.


Новинарката вече готви свое предаване, което тръгва в ефир през ноември. Още преди месец Нова тв официално обяви, че Миа Сантова, която е емблематично лица за медиата, се връща на работа там след като я напусна през 2006 г.


От началото на есенния тв сезон Нова е без следобедно публицистично шоу в почивните дни и това дава всички козове в ръцете на конкурентите от Би Ти Ви и тяхната „перла в короната” – „120 минути” на Светослав Иванов. Много вероятно е новото предаване на Миа Сантова да се появи точно на гърба на „120 минути”. Факт е, че „Комбина” на Лора Крумова и Галя Щърбева се оказа пълен провал и бе свалено заради обидно нисък рейтинг.


Миа Сантова работи по своя проект повече от месец, което включва не само подготовка на теми и концепции, но и репетиции в судио с оператори, режисьори и всички подробности около създаването на едно телевизионно шоу. „Няма как толкова голяма подготовка да се прави само за една следобедна новинарска емисия, която Миа може да прави със завързани очи”, категорични са в конкурентните медии, където вече се готвят да отпор на удара, който Нова се кани да нанесе. 


Все още не е ясно кога ще тръгне предаването на новата-стара водеща. Първоначално предвидената дата беше в началото на ноември. Сега обаче в телевизията мислели дали това е най-удачното време за старт на Миа в ефир или ще е по-добре да се изчака още, за да се даде повече време на екипа за подготовка и да се направи по-масирана реклама на шоуто. Със сигурност стартовата дама ще е след 4 ноември, научи „Уикенд”


В неделя следобед няколко поредни тв сезона вървеше „Комбина” в Лора Крумова и Галя Щърбева. В момента обаче и двете са пренасочени в сутрешното предаване „Събуди се”, след като не успяха да съберат достатъчно аудитория пред екрана. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 11 месеца
0
Нова ТВ ден и нощ рекламира хазарт. Няма СЕМ, няма прокуратура, сигурно ги е страх от Пеевски. Самата прокуратура се управлява от Пеевски.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петя
преди 11 месеца
0
Браво! Най накрая се ориентирахте към истински журналист.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хиндо
преди 11 месеца
0
Лора Крумова е най-голямото недоразумение в българския телевизионен ефир!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени