Миа Сантова втрещи: Лекар уби бебето ми! (Ето цялата изповед на водещата)

https://hotarena.net/skandali/mia-santova-vtreshti-lekar-ubi-bebeto-mi HotArena.net
Миа Сантова втрещи: Лекар уби бебето ми! (Ето цялата изповед на водещата)

Некопентността на лекар от болница „Токуда“ е причината за загубата на първото дете на новинарката Миа Сантова, споделя самата тя, разбра HotArena!

 

Заради лекарската немарливост Миа прави спонтанен аборт в 6-ия месец.

 

Всичко това се случи преди година, когато Сантова внезапно загуби плода си. Причината обаче се изяснява чак сега.

 

В интервю за сп. „Ева“ водещата споделя: „С моя приятел Светльо бяхме много щастливи, че ще имаме дете. Всичко беше много прекрасно, до момента, в който не загубих бебето по наистина ужасен начин. В шестия месец! Попаднах на недобросъвестен лекар от „Токуда“.

 

Предпочитам да не му споменавам името, но той подцени ситуацията и направи манипулация, която по-късно се оказа абсолютно противопоказна. И 10 дни след рождения ми ден една нощ просто се случи... Загубих детето“, спомня си Миа, цитира „Всеки ден“.

 

Месеци наред след тежката участ, която я сполетя, Сантова била в депресия. Въпреки това не подава жалба срещу доктора, смятайки, че това действие няма да върне бебето й.

 

В момента със Светльо имат дъщеричка Ида. 9-месеца Миа не е мърдала от леглото от страх да не загуби и това дете.

 

„Непрекъснато се молех да не ми се случи нещо. Стоях си вкъщи и ходех единствено до болницата“, разкрива журналистката.

 

Блондинката все по-често се замисля за живот извън България. Не знае дали ще се върне на екран, тъй като й се прави качествена журналистика, каквато у нас вече няма.

3 Коментара

eli

преди 8 години

ei,mnogo ste tupi be!minalata godina go zagubila,a veche ima dushterq na 9 meseca?da e jiva i zdrava, vie da trugnete pak na uchilishte,tupanari!

Коментирай

не толкова невежа

преди 8 години

абсолютни глупости

Коментирай

hhh

преди 8 години

само малоумщини

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.