Миглена Ангелова бълва змии и гущери по адрес на Ирина Тенчева: Тази е психопатка!

4761
02 Октомври 2016, 14:00


Миглена Ангелова за пореден път демонстрира във ВИП Брадър колко точно мрази Ирина Тенчева, научи HotArena.


"Дамата в червено" номинира "отчаяната съпруга", аргументирайки се с доста силни думи. Миглена заяви в национален ефир, че Ирина страда от "някакъв вид психопатия".


Според Ангелова, Тенчева иска да е символ на добротата, но не притежава едно важно качество- да чувства емоциите и настроенията на останалите. „Другото, което ми прави впечатление у нея, и много ме притеснява, е това, че тя няма никаква съвест. Тя не преживява решенията си и обръщанията си на 180 градуса. Изобщо, все едно не е казала нищо. Между другото тя по принцип говори много баналности, все едно вселенската мъдрост се лее от нея”, коментира Миглена.


Ангелова е категорична, че Ирина се справя перфектно в ролята на имитатор, но пък не смята, че е добра майка, защото е изоставила децата си заради пари. Водещата на "Искрено и лично" закопа врагинята си и с думите, че за нея е равно на самоубийство да допусне подобен човек в къщата си, пише "Уикенд".

 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
в
Преди 1 година
-9
Еднакво гнусни са и двете. Дъртата е и супер грозна, освен това е луда и е видяла същото в тенчевата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
М
Преди 1 година
-1
Точно така.
dd
Преди 1 година
-5
Брилянтен анализ направи Миглена на това противно, лицемерно и ограничено същество, вживяло се в ролята на миротворец и душеприказчик на всички. Само не съм съгласна с Миглена, че това, че е оставила детето на грижите на семейството си и на мъжа си я прави лоша майка - това си е работа на Ирина и нейно решение, но Миглена има право на своето мнение и има право да го изрази, все пак затова е влязла в къщата. Действително това фалшиво същество Ирина не спира да играе и да иска да изглежда нещо, което не е. Но си личи, че не само за в къщата. Тя и по принцип в живота си е повярвала, че е това, което се опитва да ни пробута и от екрана, но не й се получава изобщо. Наистина липсва емпатия, както посочи Миглена, само клишета и баналности говори, елементарни ситуации не успява да проумее и асимилира.. Но пък се мисли за новия Ганди! Ужасно долно и злобно същество, заедно с Лили и Лара.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени