Миглена Ангелова бясна на Слави заради дъщерите си: Ти ги измами, още ги държи! (+ истината дали е била в болница)

6767
31 Януари 2017, 12:00


Миглена Ангелова не пропусна да посече с острия си език и Слави Трифонов, научи HotArena.


Наскоро водещата даде първото си тв интервю заедно с двете си дъщери от 16 години насам. Трите си приличат като две капки вода и трудно може да се различи коя и майката и кои - децата. Двете момичета вече са на 26 години и от доста време жувеят в чужбина. Но не това е основната причина да избягват медийните изяви.


Ангелова сподели, че преди 16 години е гостувала с щерките си, които тогава са били хлапета, в "Шоуто на Слави". Разбира се, двете много се притеснявали. А за да ги успокои и да си изкарат ефира, Дългия ги забаламосал, че после ще ги води на сладкарница. Но това така и не се случило и те останали много разочаровани.


Миглена споделя, че поне Слави им е дал нагледен урок, че не всичко, което се казва по телевизията, е истина. Но пък след тази случка двете не искали и да чуват за тв предавания. И така, чак сега се престрашили отново да застанат пред камера. Стефани и Адриана засега нямат амбиции да наследяват професията на майка си и са се съсредоточили в сферата на политиката, в която е и образованието им.


А междувременно майка им от журналист ще се преквалифицира в писател. Всички с нетърпение очакват книгата й, посветена на престоя във "ВИП Брадър". Няма съмнение, че ще е пикантна, за което говори и евентуалното й заглавие "Кучка по принуда". Междувременно госпожа "Искрено и лично" продължава да върти своите успешни сделки в далечен Китай. 


След последното си посещение в азиатската страна обаче бе изненадана от слуховете у нас, че е приета по спешност в болница. В изцяло свой стил Миглена се шегува, че предпочита да се върне към старите слухове, които все я омъжваха и развеждаха, вместо да я вкарват в болница, пише "ШОУ".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ico
Преди 1 година
-1
Слави им бил обещал да ги води на сладкарница.....хаххаххахаххахаха.Тая разпоретина нормална ли е?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени