Миглена Ангелова: Идиотите нямат право на мнение!

1661
12 Декември 2017, 14:57


Миглена Ангелова плесна страхотен шамар в лицето на всички неканени гости във фейсбук страницата си, узна HotArena.

 

Тя разясни разликата между това кога човек има право да дава мнение и кога това не е добра идея. И за минути предизвика вълна от коментари.

 

Хм, по повод „всеки има право на мнение“ да разясня нещо: не, не е така. Идиотите нямат право на мнение! Право на мнение има компетентният човек“, отсече Дамата в червено, цитира „Шоу“ И продължава:

 

По отношение на колбасите, салатите и попарите – право на мнение има всеки, който ги е ял в достатъчно количество и не от един вид. По отношение на дамските превръзки „право на мнение“ имат жените, които са ги ползвали, и специалистите от двата пола, които се занимават с производството им.

 

По отношение на моя живот, право на мнение имат постигналите и задържалите какъвто и да било успех през живота си. И не само, но поне това. Некомпетентните идиоти нямат право на мнение. А на стената ми пък изобщо не си бутайте носове с надеждата, че имате „право на мнение“ – нямате го. И ще бъдете тутакси блокирани, при това с голямо удоволствие от моя страна. В живота ви търпя достатъчно, защото пълзите навсякъде и почти никой не пръска срещу вас, но тук, в т.нар. виртуални пространство, мога да ви блонка и го правя винаги, когато ви забележа. Накратко: къш от стената ми, ходете да мрънкате за правата си на други стенички“,.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
фанфан
Преди 1 година
-2
евтина , пошла ,самозабравена жена дошла от тинята на Русе . без възпитание и без първи седем години. а ,за финес и стил въобще не говорим.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
Преди 1 година
-1
Бях луда по Миглена в ББ, даже си мислех, че трябваше да си купя и книгата й, когато бях в България, но напоследък с начина си на изказване започва да ми прилича все повече и повече на Албена Вулева - и тя така е безкрайно интелигентна жена, безкрайно точна в преценката си, но някак залитат в графа социопати с тоталната си липса на топлота, емоционалност, неспособни да проявят някаква слабост и човещина и най-вече с начина, по който избира винаги да изкаже мнението си - с някаква агресия в тона, сякаш целия свят й е крив, всеки й е враг... Разбирах тази враждебност, докато беше в къщата, защото там това поведение беше на място, но вече отдавна я наблюдавам извън къщата и виждам същото отношение към всеки. Спори с всеки, кара се с всеки хваща се за думата на всеки, за да се изкаже все тя последна и все тя отгоре и някак не признава никой друг освен себе си и собствената си позиция, която - вярно, аргументирана е и винаги права, както е и Албена, но има начин и начин да се кажат нещата и..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
Преди 1 година
-1
...не подхожда на една жена да бъде толкова безчувствена, студена и лишена от чувствителност. Сякаш някой ги е оперирал от човешкото в тях и са останали само един студен, безкръвен интелект, който е ценен сам по себе си, но не е всичко.
Право в целта
Преди 1 година
0
Отдавна не бях чела толкова аргументиран и точен коментар! Напълно споделям мнението ви!
Руди
Преди 1 година
-3
Да, но това не е твоята стена и затова - къш! Ние също не те искаме, нито теб, нито мнението ти!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
16
Преди 1 година
-3
престаряла и охранена дървеница с поведение на антилопа.....пошло и евтинко...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени