Миглена Ангелова не е мръднала 30 години (Фото от архивите го доказва)

3031
08 Май 2015, 15:30


Миглена Ангелова сякаш е сключила договор с дявола. Бившата водеща е запазила младежкия си външен вид вече 30 години, узна HotArena!

 

Стара фотография на журналистката доказва, че за толкова години Миглена направо не е мръднала, пише „Всеки ден“.

 

От снимката, на която Ангелова е седнала на столче, заобиколена от свои близки, си личи, че навремето е била страшна красавица.

 

Под полата й се разкриват дълги и прави крака. Иначе освен прическата, която е вдигната на кок, почти нищо не е различно от сегашния външен вид на Ангелова.

 

Явно червеният цвят се оформя по-късно като любим на Миглена, защото на архивния кадър тя е с плътна черна рокля.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
в
Преди 1 година
0
Смях! Същите абсурдни дрешки! Същата грозна рядка косичка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
sds
преди 2 години
-2
Предупреждение Ако спрете да четете ще умреш тази вечер. Hi Им Mike. Im 11 години, но IM мъртъв сега, нямах никакви приятели ... Ако не оставите това на 20 снимки, които ще умреш тази вечер точно в 23:59. DONT повярвай ми? Човек на име Джейк прочетете това и се засмя по-късно същата вечер взех един нож от кухнята и го намушкал до смърт. Вие не искате да се Джейк се занимаваш? Едно момиче на име Сандра прочетете това и само го е публикувал 10 снимки глупаво момиче тя е само на 11, НО Е, добре. Този ден тя ме видя и се затича към нея бабите къща ... Тя я попита тя може да се използва в банята ... но предполагам, това, което аз бях вече там Shes сега е в кома. А умен човек на име Phill прочетете това и го е публикувал на 20 снимки, защото той се уплаши ... На следващата сутрин той спечели от лотарията И приятелката си приеха неговата marrige
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени