Миглена Ангелова пише на Анджелина Джоли (Искала да я спасява от гладна смърт)

1787
07 Март 2014, 14:00


След като предаването на Миглена Ангелова „Искрено и лично“ за пореден път бе свалено от екран, тя непрекъснато се хваща за интересни теми във Фейсбук, които да разнищва. Туко-виж оттам някой отново ще я забележи и тя ще блесне в ефира на някоя от телевизиите, научи HotArena.net.

 

Този път реши да напомни за себе си по най-безумния начин – като се изложи с писмо, адресирано не до кой да е, а до холивудската звезда Анджелина Джоли.

 

„Като я гледам какво е рагу, целият ми хуманизъм се напряга: ако продължи да не изпитва глад с този „нов” метод, киноиндустрията ще загуби една страхотна екшън-актриса”, притеснена е Ангелова. Водещата била твърдо решена писмото й до актрисата и половинка на Брад Пит да не остане само в интернет пространството, а да достигне по предназначение, пише в. „Всеки ден“.

 

„След като омъжи една от дъщерите си, а другата я дари с внуче,  Мисис „Искрено и Лично” влезе в ролята на Майка Тереза и се зае да дава акъл и да „спасява” холивудски величия, които със сигурност хал хабер си нямат коя е”, коментират бивши колеги на Миглена.

 

Те са категорични, че с телевизионната кариера на Ангелова е свършено и това е отчаян повик за внимание. „С нея трудно се общува. Властна е, доста лицемерна, затова и децата й се разбягаха по всички краища на света - само и само да са по-далеч от майка си”, споделят бивши съратници на устата русенка.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени