Миглена Ангелова проговори за МИСТЕРИОЗНОТО поредно сваляне от ЕКРАН (ПОДРОБНОСТИ)

4027
02 Февруари 2014, 10:00


Водещата на „Искрено и лично“ Миглена Ангелова бе гост на Венета Райкова в „Горещо“, за да говори по казуса – поредното сваляне на предаването й от ефир, научи HotArena.net.

 

“Това беше едно много неочаквано решение. Аз с ТВ7 нямах отношения, имах договор с фирма “No Frame”, със срок до лятото на 2015. Влизаме в пореден снимачен сет и съм спокойна, тъй като знам, че ми остават още много предавания да правя и ми се обаждат и казват: „Снимките ви падат“. Започнах да звъня, за да си изясня ситуацията“, разказва хронологично водещата в червено.

 

Оплаква се също, че от медията са пуснали изявление, че слиза от екран, без да са говорили с нея. Изглежда, че самата тя не може да си изясни все още причините за приключването на проекта й, но твърди със сигурност, че не е заради рейтинг:  „В договора ми нямаше клауза с изисквания за рейтинг“.

 

Твърди също така, че не е засегнала ничии интереси с предаването си: „На мен никой никога в ТВ7 не ми се е месил за съдържанието на предаването ми. Никой не й е казвал да бъде подвластна на нечии интерес, било то на лице от политическия живот“.

 

Първият път, когато е спряно предаването й, тя признава, че се било изчерпало. Тъпчела е на едно и също място. Споделя, че ако ходи с нежелание на работа, то до 6 месеца се отразява и я губи.

 

„Аз си мисля, че аз съм една случайна жертва на полето на някаква финансова битка и случайно са ме гръмнали“, така Миглена метафоризира причината, поради която си мисли, че е зачеркната от програмната схема на ТВ7.

 

Заплатата й или по-точно хонорарът й е бил обидно малък. От 10 години кара една и съща кола, и се хвали, че банката не я преследва, но пък живее под наем, тъй като е продала апартамента си.

 

Със сигурност ще се бори да върне „Искрено и лично“ на екран, тъй като счита, че то е полезно за българския народ.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
преди 4 години
-1
Много добре са направили, че са те свалили.Поредното дрънкало, все много знаещо и вещо по всички въпроси.Писна ни от помията, която ни поднасяте.Имаме си свой живот и няма нужда да си врем носовете в смрадливи чужди чаршафи.Кой луд ви плаща заплатите за глупости??? Измислете нещо по-стойностно, стига със смрадливи историйки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени