Миглена Ангелова сбъдва желания с вода

1856
10 Ноември 2016, 15:00Миглена Ангелова се оказа по-свързана с окултните науки, отколкото иска да си признае. След като водещата и останалите съквартиранти обсъдиха на кой каква черна магия му е правена, започнаха да говорят и за положителното въздействие на енергиите, научи HotArena.

Миглена Ангелова бе именно тази, която ги просвети, като им разкри и някои свои тайни. Бившата тв водеща отвори темата за водата и за доказания факт, че променя структурата си под влияние на думите.


Екс телевизионерката ги открехна, че е чела, че подобен резултат се наблюдава и при потапянето на кристали–водата образувала подобни на тях.


„Водата става много по-мека, много по-приятна на вкус. Аз по едно време постоянно си киснех един пръстен с аметист.

Той е 30 карата и го бях пльокнала в бидоните”, разкрива водещата. Тя споделя още, че нейна сътрудничка е сбъднала желанието си именно с вода, пише "Уикенд".

Написала го на лист хартия и го обърнала с лице към водата в бутилката, от която пиела, за да се зареди с енергията й. Друго условие, за да се сбъдне желанието било, докато се пие от водата, да се мисли за него–така щяло да се получи със сигурност.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени