Михаела Филева живее като бедна студентка

3484
17 Август 2014, 16:20


Славата не е главозамаяла Михаела Филева, но пък не може да се оплаче нито от липса на участия, нито от недостатъчен бюджет, научи HotArena.net.

 

Красавицата продължава обаче да живее в тясно общежитие в Студентски град. Изпълнителката на хитовете „Когато ти трябвам” и „Опасно близки” не желае да се мести в по-луксозен дом, тъй като била свързана емоционално с блока на Музикалната академия, където все още учи, пише в. „Уикенд“.

 

„Аз съм малко по-сантиментален човек и като напълня едно място със спомени и със себе си, не ми се иска да го пускам, докато наистина не се наложи”, споделя Михаела.

 

Дуетната половинка на рапъра Били Хлапето е решила да остане да живее в Студентски град още няколко години, докато завърши образованието си.

 

На Михаела не й пречи теснотията и скромната атмосфера в общежитието й. Тя е свикнала с нея, тъй като никога не е тънала в лукс. Още от малка се е научила да се задоволява с малко. Да оценява това, което има, я е възпитала майка й. Албена Ковачева, която в момента има частен бизнес, отгледала сама дъщеря си.

 

Наложило се, тъй като се разделила с бащата на Михаела, когато тя била в съвсем невръстна детска възраст. Оттогава родителката се справя с всички трудности в живота си, разчитайки единствено на себе си. Албена е ярък пример за дъщеря си и днес.

 

Михаела се стреми да бъде също толкова самостоятелна и решителна като нея. Затова и още с идването си в столицата бъдещата звезда проявява упоритост като отказва да приеме финансовата помощ на майка си. Откакто учи в Музикалната академия Михаела се издържа съвсем сама. Първата й работа била като музикален педагог в детска градина.

 

Парите не били много, но й стигали. Когато обаче се включила в надпреварата „Х-фактор”, младата певица прави трудния избор дали да се посвети на представянето си в шоуто или да го пренебрегне, но да запази работното си място.

 

„Оставих работата си, за да мога да се подготвям максимално за всяко участие. И след като всичко приключи се оказах без работа и без пари. Емоционално не бях добре, лутах се, не знаех дали това, че съм избрала музиката, а не софтуерното инженерство, което бях приета да уча, не е грешка”, разказва Михаела.

 

Еманципираната млада дама за първи път изпада в безпътица, която я повлича в тежка депресия. И в този момент, както винаги, майка й я подкрепяла и й вдъхнала кураж. Михаела обаче искала да се справи сама, а не отново да разчита на финансовата помощ на родителката си.

 

Мобилизирала се и си обещала, че няма да прави компромиси със себе си и да работи каквото и да е. Наумила се да се занимава само с музика и с нищо друго. Напук на суровата действителност Михаела започва да работи по авторски песни и след няколко седмици съдбата я възнаградила за упоритостта и смелостта й. Неочаквано й се обадил Графа и я поканил да стане част от „Монте Мюзик”.

 

Така започва звездната кариера на Михаела. Днес песните й са едни от най-големите хитове, феновете й са неизброими, както и участията й. Вместо да се разпростре обаче според новия си финансов статут, Михаела продължава да живее скромно, както преди. Не се и замисля да напусне общежитието си в Студентски град.

 

„Уютно и хубаво ми е тук и не виждам защо трябва да робувам на предразсъдъци, че щом мога да си позволя да живея на друго място, трябва да го правя”, казва Михаела и допълва, че съседи са й едни от най-близките й приятели.

 

Освен това в блока на Музикалната академия няма никакъв проблем да се вдига шум. Така, че Михаела и приятелите й на воля свирят и пеят. Друг плюс на сегашния й дом е, че колегите й винаги са готови да й помагат при сътворяването на поредния хит, вдъхновяват се взаимно и най-важното – винаги се забавляват.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени